ΜΕΡΕΝΤΑ ΑΠΟ …ΣΠΙΤΙ Νο 2

Η συνταγή αυτή έχει διαβαστεί 12538 φορές.


Τι θα χρειαστούμε:
1 φλτζ. ζάχαρη άχνη
4 κ. σ. σκόνη κακάο άγλυκη
1 κ. σ. καρυδέλαιο (ή σησαμέλαιο ή καλαμποκέλαιο)
1 φλτζ. φουντούκια
1 βανίλια
½ φλτζ. γάλα φρέσκο
 
Πως το κάνουμε:
Βάζουμε τα φουντούκια με τη βανίλια στο μούλτι και τα κάνουμε όσο γίνεται περισσότερο σκόνη.
Κοσκινίζουμε την άχνη και το κακάο και τα ανακατεύουμε καλά.
Σε ένα μπολ ρίχνουμε τη σκόνη φουντουκιών, την άχνη και το κακάο και ανακατεύουμε καλά.
Ρίχνουμε το λάδι και 1 – 2 κουταλιές γάλα. Ανακατεύουμε να ομογενοποιηθούν τα υλικά.
Συνεχίζουμε να προσθέτουμε κουταλιά κουταλιά το γάλα ανακατεύοντας καλά, μέχρι το μίγμα μας να πάρει τη ρευστότητα που θέλουμε.
Μπορεί να χρειαστείτε περισσότερο ή λιγότερο γάλα, ανάλογα με τα γούστα σας.

Μια ακόμη συνταγή σπιτικής μερέντα μπορείτε να βρείτε κάνοντας κλικ εδώ



Σου άρεσε αυτή η συνταγή; Κάνε Like! Τι σου ζητάνε;



Αυτή τη συνταγή την έχουν διαβάσει 12538 φορές.


ΜΕΛΟΜΑΚΑΡΟΝΑ ΒΑΣΗ ΤΟΥΡΤΑΣ


ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ ΨΗΤΕΣ ΣΤΑ ΚΑΡΒΟΥΝΑ


ΑΕΡΙΝΗ, ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΗ ΠΙΤΣΑ


PIZZA BIANCA


ΓΟΥΡΟΥΝΟΠΟΥΛΟ ΨΗΤΟ ΣΕ ΛΕΜΟΝΟΦΥΛΛΑ


ΦΡΑΠΕΣ ΣΚΕΤΟΣ


ΨΗΤΑ ΜΗΛΑ ΜΕ ΣΤΑΦΙΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΡΥΔΙ


ΜΠΑΛΟΤΙΝ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΡΥΖΙ KAI ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΩΣ