ΤΥΡΟΛΟΥΚΟΥΜΑΔΕΣ

Η συνταγή αυτή έχει διαβαστεί 11169 φορές.


Τι θα χρειαστούμε:

½ κιλό λευκό αλεύρι
1 φακελάκι μαγιά σε σκόνη
1 αβγό
1 ποτήρι του κρασιού χλιαρό νερό
½ κιλό τυρί φέτα λιωμένη με πιρούνι
1 κουταλάκι του γλυκού πιπέρι
3 - 4 κουταλιές της σούπας τριμμένη μυζήθρα


Πώς το φτιάχνουμε:

Διαλύουμε τη μαγιά στο χλιαρό νερό.
Σε ένα βαθύ μπολ χτυπάμε το αβγό. Προσθέτουμε το νερό με τη μαγιά και λίγο λίγο το αλεύρι, μέχρι να γίνει μία αρκετά σφικτή ζύμη, την οποία σκεπάζουμε και αφήνουμε μία ώρα σε ζεστό μέρος να φουσκώσει.
Αναμειγνύουμε καλά το τυρί, το πιπέρι με τη ζύμη. Με ένα κουταλάκι του γλυκού (που το βρέχουμε συχνά σε νερό) ρίχνουμε κουταλιά - κουταλιά τους λουκουμάδες σε καυτό λάδι, γυρίζοντάς τους αρκετές φορές μέχρι να ροδίσουν. Τους αφήνουμε λίγο σε απορροφητικό χαρτί και στη συνέχεια τους σερβίρουμε ζεστούς και πασπαλισμένους με την τριμμένη μυζήθρα.



Σου άρεσε αυτή η συνταγή; Κάνε Like! Τι σου ζητάνε;



Αυτή τη συνταγή την έχουν διαβάσει 11169 φορές.


ΤΥΡΟΚΑΥΤΕΡΗ


ΣΑΛΑΤΑ ΤΟΥ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ


ΤΖΑΜΑΪΚΑΝΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ


ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΞΥΔΙΟΥ


ΚΑΤΑΛΑΝΙΚΗ ΚΡΕΜΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ


ΤΑΧΙΝΟΣΑΛΑΤΑ


ΤΥΡΟΚΑΡΑΒΙΔΕΣ


ΠΕΣΤΟ ΜΑΪΝΤΑΝΟΥ