SHRIMPS A LA CHEF

Η συνταγή αυτή έχει διαβαστεί 8308 φορές.


Τι θα χρειαστούμε:
200 γρ. γαρίδες κοκτέιλ
8 μανιτάρια άσπρα
½ κρεμμύδι
1 κ.σ. βούτυρο ανάλατο
3 γρ. θυμάρι
10 κόκκους πιπέρι σπασμένους
½ φλτζ λευκό κρασί
1½ φλτζ κρέμα γάλακτος
1 κ.σ. σκόρδο σκόνη
2 κ.σ. υγρό σκόρδο
1/3 της δέσμης μαϊντανό ψιλοκομμένο
 
Πως το κάνουμε:
Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και τα μανιτάρια σε φέτες.
Σε ένα τηγάνι βάζουμε το βούτυρο προσθέτουμε τα μανιτάρια και το θυμάρι και κλείνουμε το τηγάνι με ένα καπάκι.
Αφήνουμε να μαραθούν και να πάρουν λίγο χρώμα.
Στη συνέχεια προσθέτουμε το σκόρδο σε σκόνη και το υγρό σκόρδο, ανακατεύουμε και προσθέτουμε το κρασί για να μην καεί το σκόρδο και πικρίσει.
Στη συνέχεις προσθέτουμε το μαϊντανό, τους κόκκους πιπεριού και την κρέμα γάλακτος.
Στο τέλος ρίχνουμε τις γαρίδες και το αφήνουμε μέχρι να δέσει. Σερβίρουμε.
 
Τη συνταγή μας την έστειλε ο/η: Νοελ, από: Cyprus - Larnaka 



Σου άρεσε αυτή η συνταγή; Κάνε Like! Τι σου ζητάνε;



Αυτή τη συνταγή την έχουν διαβάσει 8308 φορές.


ΛΕΜΟΝΑΤΟΣ ΓΑYΡΟΣ


ΡΟΛΟ ΚΙΜΑ ΜΕ ΑΥΓΑ ΚΑΙ ΤΥΡΙ


ΝΤΟΜΑΤΟΚΕΦΤΕΔΕΣ


ΠΕΝΕΣ Α ΛΑ ΠΡΕΣΕΜΟΛΟ Gourmet a la μπατιρέ


Ο ΜΠΑΚΛΑΒΑΣ ΤΩΝ 10 ΛΕΠΤΩΝ


ΠΑΣΤΑ ΦΛΩΡΑ ΜΕ ΦΡΕΣΚΑ ΣΥΚΑ (fig pasta frolla)


ΓΑΡΙΔΕΣ ΣΚΟΡΔΑΤΕΣ (ΚΟΥΒΑ)


ΤΥΡΟΚΑΥΤΕΡΗ