SHRIMPS ALA CHEF\'S

Η συνταγή αυτή έχει διαβαστεί 4267 φορές.


Τι θα χρειαστούμε:
200γρ γαρίδες κοκτέιλ
8 μανιτάρια άσπρα
½ κρεμμύδι
1 κουταλιά της σούπας βούτυρο ανάλατο
3γρ θυμάρι
10 κόκκους πιπέρι σπασμένους
½ φλτζ λευκό κρασί
1 ½ φλτζ κρέμα γάλακτος
1 κουταλιά της σούπας σκόρδο σκόνη
2 κουταλιές της σούπας υγρό σκόρδο
1/3 της δέσμης μαϊντανό ψιλοκομμένο
 
Πως το κάνουμε:
Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και τα μανιτάρια σε φέτες.
Σε ένα τηγάνι βάζουμε το βούτυρο προσθέτουμε τα μανιτάρια και το θυμάρι και κλείνουμε το τηγάνι με ένα καπάκι.
Αφήνουμε να μαραθούν και να πάρουν λίγο χρώμα.
Στη συνέχεια προσθέτουμε το σκόρδο σε σκόνη και το υγρό σκόρδο, ανακατεύουμε και προσθέτουμε το κρασί για να μην καεί το σκόρδο και πικρίσει.
Στη συνέχεισ προσθέτουμε το μαϊντανό, τους κόκκους πιπεριού και την κρέμα γάλακτος.
Στο τέλος ρίχνουμε τις γαρίδες και το αφήνουμε μέχρι να δέσει.
Σερβίρουμε.  


Τη συνταγή μας την έστειλε ο/η: Νοελ, από: Cyprus - Larnaka 
 



Σου άρεσε αυτή η συνταγή; Κάνε Like! Τι σου ζητάνε;



Αυτή τη συνταγή την έχουν διαβάσει 4267 φορές.


ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ... ΤΙΜΩΡΙΑ!!!


ΚΟΛΟΚΥΘΟΚΕΦΤΕΔΕΣ


ΓΑΛΛΙΚΗ ΟΜΕΛΕΤΑ ΣΤΗΝ ΚΟΥΠΑ


ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΓΕΜΙΣΤΟ ΜΕ ΦΕΤΑ ΚΑΙ ΠΙΠΕΡΙΕΣ


ΤΥΡΟΚΑΥΤΕΡΗ


ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ ΣΕ ΦΟΡΜΑ ΓΙΑ ΚΕΙΚ


ΚΥΔΩΝΑΤΟ


ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΖΟΥΜΕΡΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ