ΓΟΥΡΟΥΝΟΠΟΥΛΟ ΨΗΤΟ ΣΕ ΛΕΜΟΝΟΦΥΛΛΑ

Η συνταγή αυτή έχει διαβαστεί 11451 φορές.


Τι θα χρειαστούμε:
2 κιλά γουρουνόπουλο με το δέρμα
½ ποτήρι ελαιόλαδο
2 λεμόνια, χυμό
Λεμονόφυλλα
Αλάτι
Πιπέρι
 
Πως το κάνουμε:
Πλένουμε το κρέας, το χαράζουμε και βάζουμε στις σχισμές αλάτι, πιπέρι, λεμόνι και λεμονόφυλλα.
Το αφήνουμε έτσι για περίπου 2 ώρες.
Κατόπιν το αλείφουμε με ελαιόλαδο και το βάζουμε σε ένα ταψί που μέσα έχουμε στρώσει λεμονόφυλλα.
Η μεριά του δέρματος μπαίνει από κάτω.
Ψήνουμε σε χαμηλή φωτιά (170ο Κελσίου) για 2 – 3 ώρες.
Γυρνάμε το κρέας από την άλλη μεριά και ψήνουμε άλλη μισή ώρα περίπου ή μέχρι να ροδίσει.
Καλή όρεξη. 
Τη συνταγή μας την έστειλε ο/η: ΣΕΡ, από: Πετρούπολη



Σου άρεσε αυτή η συνταγή; Κάνε Like! Τι σου ζητάνε;



Αυτή τη συνταγή την έχουν διαβάσει 11451 φορές.


HUMMUS


ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΤΣΟΥΡΕΚΙ


ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΜΕ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ


ABOKANTΟΣΑΛΑΤΑ


ΜΥΔΟΠΙΛΑΦΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ


ΧΑΝΙΩΤΙΚΗ ΚΡΕΑΤΟΤΟΥΡΤΑ


ΚΕΦΤΕΔΑΚΙΑ ΜΕ ΧΥΛΟΠΙΤΕΣ ΚΑΙ ΣΑΛΤΣΑ ΜΕΛΙΤΖΑΝΑΣ, ΑΠΟ ΤΗ ΛΙΝΑ


ΚΟΥΡΚΟΥΤΙ ΓΙΑ ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟ (ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ)