ΓΟΥΡΟΥΝΟΠΟΥΛΟ ΨΗΤΟ ΣΕ ΛΕΜΟΝΟΦΥΛΛΑ

Η συνταγή αυτή έχει διαβαστεί 4696 φορές.


Τι θα χρειαστούμε:
2 κιλά γουρουνόπουλο με το δέρμα
½ ποτήρι ελαιόλαδο
2 λεμόνια, χυμό
Λεμονόφυλλα
Αλάτι
Πιπέρι
 
Πως το κάνουμε:
Πλένουμε το κρέας, το χαράζουμε και βάζουμε στις σχισμές αλάτι, πιπέρι, λεμόνι και λεμονόφυλλα.
Το αφήνουμε έτσι για περίπου 2 ώρες.
Κατόπιν το αλείφουμε με ελαιόλαδο και το βάζουμε σε ένα ταψί που μέσα έχουμε στρώσει λεμονόφυλλα.
Η μεριά του δέρματος μπαίνει από κάτω.
Ψήνουμε σε χαμηλή φωτιά (170ο Κελσίου) για 2 – 3 ώρες.
Γυρνάμε το κρέας από την άλλη μεριά και ψήνουμε άλλη μισή ώρα περίπου ή μέχρι να ροδίσει.
Καλή όρεξη. 
Τη συνταγή μας την έστειλε ο/η: ΣΕΡ, από: Πετρούπολη



Σου άρεσε αυτή η συνταγή; Κάνε Like! Τι σου ζητάνε;



Αυτή τη συνταγή την έχουν διαβάσει 4696 φορές.


ΚΑΣΕΡΟΠΙΤΑ


CHEESECAKE


COFFEE CAKE ΣΤΗΝ ΚΟΥΠΑ


ΚΟΥΒΑ: ΚΡΕΑΣ A MANU


ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ ΤΟΥΡΤΑ


ΠΑΓΩΤΟ ΜΑΣΤΙΧΑ


ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΗ ΣΑΛΤΣΑ


ΠΟΥΡΕΣ ΠΑΤΑΤΑΣ