ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ ΦΡΕΣΚΑ

Η συνταγή αυτή έχει διαβαστεί 13822 φορές.


Τι θα χρειαστούμε:
½ κιλό κιμά χοιρινό
1 κουταλιά της σούπας αλάτι
1 κουταλιά της σούπας πάπρικα γλυκιά
1 κουταλιά της σούπας πιπέρι μαύρο
½ κουταλιά ρίγανη
1 κουταλάκι κύμινο
1 πιπεριά φλωρίνης
1 σκελίδα σκόρδο
 
Πως το κάνουμε:
Χτυπάμε στο μπλέντερ την πιπεριά και το σκόρδο.
Ανακατεύουμε τον κιμά με όλα τα μπαχαρικά και την πιπεριά με το σκόρδο.
Σε αυτό το στάδιο μπορούν να μπουν σε έντερα και να τα αφήσουμε 2 -3 μέρες να στεγνώσουν σε προφυλαγμένο μέρος.
Μετά διατηρούνται στην κατάψυξη.
Αν δεν έχουμε έντερα μπορούμε να πλάσουμε τον κιμά σε σχήμα λουκάνικου, να τον καλύψουμε με σελοφάν και να τον αφήσουμε μερικές ώρες στο ψυγείο.
Αφαιρούμε το σελοφάν και τηγανίζουμε ή ψήνουμε τα λουκάνικα.
Τα μπαχαρικά μπορούν να αλλάξουν κατά βούληση.
Καλό είναι να δοκιμάσει κανείς αρχικά αυτή τη βασική συνταγή και μετά να προσθέσει ή να αφαιρέσει κάτι.
 



Σου άρεσε αυτή η συνταγή; Κάνε Like! Τι σου ζητάνε;



Αυτή τη συνταγή την έχουν διαβάσει 13822 φορές.


ΜΕΛΙΤΖΑΝΟΣΑΛΑΤΑ 5 ΑΣΤΕΡΩΝ


ΛΑΤΙΝΙΚΗ ΑΜΕΡΙΚΗ: ΣΚΟΡΔΟΣΟΥΠΑ


ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ ΤΥΠΟΥ ΤΣΟΥΡΕΚΙ (επαγγελματική)


ΚΙΣ ΜΕ ΜΠΡΟΚΟΛΟ


ΜΕΛΟΜΑΚΑΡΟΝΑ ΒΑΣΗ ΤΟΥΡΤΑΣ


GREEK COOKIES ΜΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΚΑΙ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ


ΣΟΥΦΛΕ ΤΥΡΙΩΝ


ΓΑΛΛΙΚΗ ΟΜΕΛΕΤΑ ΣΤΗΝ ΚΟΥΠΑ