ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ ΦΡΕΣΚΑ

Η συνταγή αυτή έχει διαβαστεί 14077 φορές.


Τι θα χρειαστούμε:
½ κιλό κιμά χοιρινό
1 κουταλιά της σούπας αλάτι
1 κουταλιά της σούπας πάπρικα γλυκιά
1 κουταλιά της σούπας πιπέρι μαύρο
½ κουταλιά ρίγανη
1 κουταλάκι κύμινο
1 πιπεριά φλωρίνης
1 σκελίδα σκόρδο
 
Πως το κάνουμε:
Χτυπάμε στο μπλέντερ την πιπεριά και το σκόρδο.
Ανακατεύουμε τον κιμά με όλα τα μπαχαρικά και την πιπεριά με το σκόρδο.
Σε αυτό το στάδιο μπορούν να μπουν σε έντερα και να τα αφήσουμε 2 -3 μέρες να στεγνώσουν σε προφυλαγμένο μέρος.
Μετά διατηρούνται στην κατάψυξη.
Αν δεν έχουμε έντερα μπορούμε να πλάσουμε τον κιμά σε σχήμα λουκάνικου, να τον καλύψουμε με σελοφάν και να τον αφήσουμε μερικές ώρες στο ψυγείο.
Αφαιρούμε το σελοφάν και τηγανίζουμε ή ψήνουμε τα λουκάνικα.
Τα μπαχαρικά μπορούν να αλλάξουν κατά βούληση.
Καλό είναι να δοκιμάσει κανείς αρχικά αυτή τη βασική συνταγή και μετά να προσθέσει ή να αφαιρέσει κάτι.
 



Σου άρεσε αυτή η συνταγή; Κάνε Like! Τι σου ζητάνε;



Αυτή τη συνταγή την έχουν διαβάσει 14077 φορές.


ΠΕΣΤΟ ΜΑΪΝΤΑΝΟΥ


ΣΑΡΔΕΛΕΣ ΨΗΤΕΣ ΚΑΙ ΠΙΚΑΝΤΙΚΕΣ


SPECIAL ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΜΕ ΚΡΕΑΣ


ΚΕΙΚ ΦΡΟΥΤΩΝ


ΣΟΥΦΛΕ ΤΥΡΙΩΝ


ΖΥΜΑΡΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝΟ ΚΑΙ ΛΕΜΟΝΙ


ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΡΝΙΘΑ ΜΕΤΑ ΣΙΤΟΥ Gourmet a la μπατιρέ


GREEK COOKIES ΜΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΚΑΙ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ