CHEESECAKE

Η συνταγή αυτή έχει διαβαστεί 5863 φορές.


Τι θα χρειαστούμε:
1 ½ - 2 πακέτα μπισκότα Marie ή πτι – μπερ
1 βιτάμ
1 Philadelphia
1 τενεκεδάκι σαντιγύ Morfat
1 ζαχαρούχο γάλα (κανονική συσκευασία – όχι μεγάλη)
2 κουτιά μαρμελάδα της αρεσκείας σας (προτιμήστε φράουλα ή φρούτα του δάσους)
 
Πως το κάνουμε:
Για τη βάση του γλυκού:
Διαλύουμε τα μπισκότα στο multi και τα τοποθετούμε σε μία φόρμα για γλυκά ή ένα κανονικό - στρογγυλό ταψί.
Περιχύνουμε τα τριμμένα μπισκότα με το βιτάμ, το οποίο το έχουμε λιώσει.
Ανακατεύουμε τα μπισκότα με το βιτάμ για να δημιουργήσουμε τη βάση του cheesecake.
Βάζουμε τη φόρμα στο ψυγείο, μέχρι να ετοιμάσουμε το μίγμα μας.
Έπειτα, βάζουμε σε ενα μεγάλο μπολ το philadelphia, τη σαντιγύ και το ζαχαρούχο και τα ανακατεύουμε στο μίξερ, για λίγα λεπτά μέχρι να γίνει μία ωραία βελούδινη, ομοιόμορφη κρέμα (Καλό είναι να βάλουμε την κρέμα για λίγες ώρες στο ψυγείο).
Βγάζουμε τη φόρμα από το ψυγείο και πάνω από τη βάση, η οποία έχει παγώσει, απλώνουμε την κρέμα μας, ομοιόμορφα και με προσοχή!
Τέλος, πάνω από την κρέμα απλώνουμε τη μαρμελάδα της επιλογής μας (εφόσον η μαρμελάδα έχει κομματάκια λιώσετέ την στο blenter).
Βάλτε το γλυκό στο ψυγείο και αφήστε το λίγες ώρες να παγώσει.
Είναι ένα γρήγορο, στην εκτέλεσή του, γλυκό και συνάμα μία "παραδεισένια" απόλαυση!!!!!!!
Καλή σας όρεξη...
 
Τη συνταγή μας την έστειλε ο/η: Μένιος, από Θεσσαλονίκη



Σου άρεσε αυτή η συνταγή; Κάνε Like! Τι σου ζητάνε;



Αυτή τη συνταγή την έχουν διαβάσει 5863 φορές.


ΜΠΑΝΑΝΕΣ ΓΛΕΙΦΙΤΖΟΥΡΙΑ


ΓΡΗΓΟΡΟ ΧΛΩΡΟΤΥΡΙ


ΚΕΙΚ ΦΡΟΥΤΩΝ


ΣΠΙΤΙΚΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ


ΟΜΕΛΕΤΑ 4 ΤΥΡΙΩΝ


ΠΑΠΙΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ


ΠΑΣΤΕΛΙ


ΕΥΚΟΛΗ ΠΙΤΣΑ