ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΓΛΕΙΦΙΤΖΟΥΡΙΑ

Η συνταγή αυτή έχει διαβαστεί 7748 φορές.


Τι θα χρειαστούμε:

1 φλτζ βούτυρο
1 φλτζ ζάχαρη
1 αυγό
3 φλτζ αλεύρι
1 κ.γ. baking powder
2 βανίλιες
½ φλτζ αμύγδαλα χοντροκομμένα
1 πρέζα αλάτι
Ξυλάκια για σουβλάκια
250 γρ κουβερτούρα
 
Πως το κάνουμε:
Χτυπάμε στο μίξερ το βούτυρο με τη ζάχαρη μέχρι να ασπρίσουν.
Προσθέτουμε το αυγό, τις βανίλιες και το αλάτι.Κοσκινίζουμε το αλεύρι και το baking και τα προσθέτουμε στο μίγμα.
Προσθέτουμε τα αμύγδαλα και ανακατεύουμε ελαφρά.
Αφήνουμε το μίγμα στο ψυγείο για 1 ώρα να παγώσει.
Ανοίγουμε τη ζύμη σε φύλλο πάχους 1 εκατοστού και κόβουμε με κουπ-πάτ διάφορα σχέδια.
Βάζουμε τα μπισκότα σε λαμαρίνα με λαδόκολλα και πιέζουμε στο κέντρο το ξυλάκι.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 -175ο Κελσίου για 20 λεπτά.
Αφήνουμε τα μπισκότα να κρυώσουν και τα βουτάμε σε λιωμένη κουβερτούρα.



Σου άρεσε αυτή η συνταγή; Κάνε Like! Τι σου ζητάνε;



Αυτή τη συνταγή την έχουν διαβάσει 7748 φορές.


ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΓΛΕΙΦΙΤΖΟΥΡΙΑ


ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ


ΦΡΟΥΤΕΝΙΟΣ ΗΛΙΟΣ


ΓΑΡΙΔΕΣ ΣΚΟΡΔΑΤΕΣ (ΚΟΥΒΑ)


ΠΙΤΣΟΝΙΑ ή ΠΙΤΣΑ ΜΕ ΠΙΤΤΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙ


ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΦΟΥΣΙΛΙ ΑΛΑ ΙΤΑΛΙΑ


ΡΟΛΟ ΚΙΜΑ ΜΕ ΑΥΓΑ ΚΑΙ ΤΥΡΙ


ΧΟΙΡΙΝΟ ΜΕ ΠΡΑΣΟ ΚΑΙ ΣΕΛΙΝΟ ΑΥΓΟΛΕΜΟΝΟ