ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΓΛΕΙΦΙΤΖΟΥΡΙΑ

Η συνταγή αυτή έχει διαβαστεί 7569 φορές.


Τι θα χρειαστούμε:

1 φλτζ βούτυρο
1 φλτζ ζάχαρη
1 αυγό
3 φλτζ αλεύρι
1 κ.γ. baking powder
2 βανίλιες
½ φλτζ αμύγδαλα χοντροκομμένα
1 πρέζα αλάτι
Ξυλάκια για σουβλάκια
250 γρ κουβερτούρα
 
Πως το κάνουμε:
Χτυπάμε στο μίξερ το βούτυρο με τη ζάχαρη μέχρι να ασπρίσουν.
Προσθέτουμε το αυγό, τις βανίλιες και το αλάτι.Κοσκινίζουμε το αλεύρι και το baking και τα προσθέτουμε στο μίγμα.
Προσθέτουμε τα αμύγδαλα και ανακατεύουμε ελαφρά.
Αφήνουμε το μίγμα στο ψυγείο για 1 ώρα να παγώσει.
Ανοίγουμε τη ζύμη σε φύλλο πάχους 1 εκατοστού και κόβουμε με κουπ-πάτ διάφορα σχέδια.
Βάζουμε τα μπισκότα σε λαμαρίνα με λαδόκολλα και πιέζουμε στο κέντρο το ξυλάκι.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 -175ο Κελσίου για 20 λεπτά.
Αφήνουμε τα μπισκότα να κρυώσουν και τα βουτάμε σε λιωμένη κουβερτούρα.



Σου άρεσε αυτή η συνταγή; Κάνε Like! Τι σου ζητάνε;



Αυτή τη συνταγή την έχουν διαβάσει 7569 φορές.


ΣΑΛΤΣΑ ΝΤΟΜΑΤΑΣ ΚΑΙ ΛΑΧΑΝΙΚΑ


ΕΝΑΣ ΛΕΥΚΟΣ ΚΑΤΑΛΕΥΚΟΣ ΣΚΑΝΤΖΟΧΟΙΡΟΣ


ΨΗΤΑ ΜΗΛΑ ΜΕ ΣΤΑΦΙΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΡΥΔΙ


ΣΑΛΑΤΑ ΤΟΥ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ


ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΙΑ ΜΗΛΟΠΙΤΑΚΙΑ


ΟΜΕΛΕΤΑ ΜΕ ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙΑ


ΓΑΛΛΙΚΗ ΟΜΕΛΕΤΑ ΣΤΗΝ ΚΟΥΠΑ


ΠΡΟΖΥΜΙ ΚΡΕΜΜΥΔΙΟΥ