ΠΑΝΤΖΑΡΙΑ ΜΕ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΚΑΙ ΚΑΡΥΔΙΑ

Η συνταγή αυτή έχει διαβαστεί 31213 φορές.


Τι θα χρειαστούμε:

1 κιλό πατζάρια
1 1/2 κούπα στραγγιστό γιαούρτι
1 κούπα χοντροκομμένα καρύδια
3 σκελίδες σκόρδο λιωμένες (ή περισσότερο αν προτιμάτε)
Αλάτι - πιπέρι
½ φλιτζάνι ελαιόλαδο
2 κουταλιές της σούπας ξύδι
 
Πως θα το φτιάξουμε:

Βράζουμε τα πατζάρια σε αλατισμένο νερό μέχρι να μαλακώσουν.
Τα καθαρίζουμε και τα κόβουμε σε λεπτές ροδέλες και τις αραδιάζουμε σε μια πιατέλα.
Ανακατεύουμε το γιαούρτι με το σκόρδο, το ελαιόλαδο, το ξύδι, το αλάτι και το πιπέρι και περιχύνουμε με αυτό τα παντζάρια.
Πασπαλίζουμε από πάνω με τα καρύδια.
 



Σου άρεσε αυτή η συνταγή; Κάνε Like! Τι σου ζητάνε;



Αυτή τη συνταγή την έχουν διαβάσει 31213 φορές.


ΕΝΑΣ ΚΗΠΟΣ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ


ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΡΝΙΘΑ ΜΕΤΑ ΣΙΤΟΥ Gourmet a la μπατιρέ


HUMMUS


ΤΟΝΑΚΙΑ


ΚΡΟΚΕΤΕΣ ΠΑΣΤΟΥ ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΥ


ΑΕΡΙΝΗ, ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΗ ΠΙΤΣΑ


ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΜΕ ΦΡΕΣΚΟ ΚΡΕΜΜΥΔΑΚΙ ΚΑΙ ΑΣΠΡΗ ΣΑΛΤΣΑ


ΤΑΣ ΚΕΜΠΑΠ