ΠΑΝΤΖΑΡΙΑ ΜΕ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΚΑΙ ΚΑΡΥΔΙΑ

Η συνταγή αυτή έχει διαβαστεί 32490 φορές.


Τι θα χρειαστούμε:

1 κιλό πατζάρια
1 1/2 κούπα στραγγιστό γιαούρτι
1 κούπα χοντροκομμένα καρύδια
3 σκελίδες σκόρδο λιωμένες (ή περισσότερο αν προτιμάτε)
Αλάτι - πιπέρι
½ φλιτζάνι ελαιόλαδο
2 κουταλιές της σούπας ξύδι
 
Πως θα το φτιάξουμε:

Βράζουμε τα πατζάρια σε αλατισμένο νερό μέχρι να μαλακώσουν.
Τα καθαρίζουμε και τα κόβουμε σε λεπτές ροδέλες και τις αραδιάζουμε σε μια πιατέλα.
Ανακατεύουμε το γιαούρτι με το σκόρδο, το ελαιόλαδο, το ξύδι, το αλάτι και το πιπέρι και περιχύνουμε με αυτό τα παντζάρια.
Πασπαλίζουμε από πάνω με τα καρύδια.
 



Σου άρεσε αυτή η συνταγή; Κάνε Like! Τι σου ζητάνε;



Αυτή τη συνταγή την έχουν διαβάσει 32490 φορές.


ΠΟΥΡΕΣ ΠΑΤΑΤΑΣ


ΤΟΜΑΤΕΣ ΜΕ ΑΥΓΑ (και φέτα)


ΡΥΖΟΤΟ ΛΕΜΟΝΙΟΥ


ΓΕΜΙΣΤΑ ΑΒΟΚΑΝΤΟ


MUFFIN ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ


ΑΡΩΜΑΤΙΚΟ ΑΛΑΤΙ


ΤΟ ΑΡΝΑΚΙ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ


ΤΗΓΑΝΙΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ