ΨΑΡΟΣΟΥΠΑ

Η συνταγή αυτή έχει διαβαστεί 11102 φορές.


Τι θα χρειαστούμε:
3 κούπες νερό
1 καρότο
1 πατάτα
2 κλωνάρια σέλινο
1 μικρό κρεμμύδι
2 φιλέτα ψαριού – πέρκα, μπακαλιάρος κ.λ.π (120γρ το ένα)
Αλάτι
3 κουταλιές ελαιόλαδο
Χυμό λεμονιού (προαιρετικά)
 
Πως το κάνουμε:
Βάζουμε σε μια κατσαρόλα το νερό μαζί με το σέλινο και το κρεμμύδι ολόκληρο.
Καθαρίζουμε το καρότο κόβουμε 3 -4 ροδέλες και το υπόλοιπο το κόβουμε σε οριζόντιες στρώσεις πάχους 5 χιλιοστών.
Με ένα κοφτερό μαχαίρι χαράσσουμε ένα ψάρι.
Τα ρίχνουμε στη κατσαρόλα (μαζί και τα γύρω γύρω).
Μόλις μαλακώσουν λίγο τα καρότα ρίχνουμε την πατάτα καθαρισμένη και κομμένη σε μικρούς κύβους.
Όταν βράσουν και οι πατάτες ρίχνουμε τα φιλέτα ψαριού, ελαιόλαδα και αλάτι.
Αφήνουμε να πάρουν μια βράση και κλείνουμε τη φωτιά.
Αφήνουμε τη σούπα για 5 λεπτά να σταθεί.
Αφαιρούμε το κρεμμύδι, το σέλινο και υπολείμματα του καρότου.
Ρίχνουμε  το χυμό λεμονιού και σερβίρουμε. 



Σου άρεσε αυτή η συνταγή; Κάνε Like! Τι σου ζητάνε;



Αυτή τη συνταγή την έχουν διαβάσει 11102 φορές.


ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΠΙΠΕΡΙΕΣ


ΧΟΙΡΙΝΟ ΜΕ ΠΡΑΣΟ ΚΑΙ ΣΕΛΙΝΟ ΑΥΓΟΛΕΜΟΝΟ


ΕΞΩΤΙΚΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ


ΑΥΓΟ ΜΑΤΙ ΣΤΑ ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΑ


ΙΣΠΑΝΙΚΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΣΚΟΡΔΟ


ΠΙΤΣΟΝΙΑ ή ΠΙΤΣΑ ΜΕ ΠΙΤΤΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙ


ΤΟ ΑΡΝΑΚΙ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ


ΠΑΣΤΑ ΠΙΠΕΡΙΑΣ