ΨΑΡΟΣΟΥΠΑ

Η συνταγή αυτή έχει διαβαστεί 10649 φορές.


Τι θα χρειαστούμε:
3 κούπες νερό
1 καρότο
1 πατάτα
2 κλωνάρια σέλινο
1 μικρό κρεμμύδι
2 φιλέτα ψαριού – πέρκα, μπακαλιάρος κ.λ.π (120γρ το ένα)
Αλάτι
3 κουταλιές ελαιόλαδο
Χυμό λεμονιού (προαιρετικά)
 
Πως το κάνουμε:
Βάζουμε σε μια κατσαρόλα το νερό μαζί με το σέλινο και το κρεμμύδι ολόκληρο.
Καθαρίζουμε το καρότο κόβουμε 3 -4 ροδέλες και το υπόλοιπο το κόβουμε σε οριζόντιες στρώσεις πάχους 5 χιλιοστών.
Με ένα κοφτερό μαχαίρι χαράσσουμε ένα ψάρι.
Τα ρίχνουμε στη κατσαρόλα (μαζί και τα γύρω γύρω).
Μόλις μαλακώσουν λίγο τα καρότα ρίχνουμε την πατάτα καθαρισμένη και κομμένη σε μικρούς κύβους.
Όταν βράσουν και οι πατάτες ρίχνουμε τα φιλέτα ψαριού, ελαιόλαδα και αλάτι.
Αφήνουμε να πάρουν μια βράση και κλείνουμε τη φωτιά.
Αφήνουμε τη σούπα για 5 λεπτά να σταθεί.
Αφαιρούμε το κρεμμύδι, το σέλινο και υπολείμματα του καρότου.
Ρίχνουμε  το χυμό λεμονιού και σερβίρουμε. 



Σου άρεσε αυτή η συνταγή; Κάνε Like! Τι σου ζητάνε;



Αυτή τη συνταγή την έχουν διαβάσει 10649 φορές.


ΓΟΥΡΟΥΝΟΠΟΥΛΟ ΨΗΤΟ ΣΕ ΛΕΜΟΝΟΦΥΛΛΑ


ΧΟΙΡΙΝΕΣ ΜΠΡΙΖΟΛΕΣ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΩΝ


ΣΠΑΓΚΕΤΙ ΑΛ ΟΛΙΟ Gourmet a la μπατιρέ


ΣΑΛΑΤΑ ΝΙΣΟΥΑΖ


Η ΤΥΡΟΠΙΤΑ ΤΗΣ ΤΕΜΠΕΛΑΣ


ΚΕΙΚ ΛΕΜΟΝΙΟΥ ΜΕ ΠΑΠΑΡΟΥΝΟΣΠΟΡΟ


ΧΟΙΡΙΝΟ ΠΡΑΣΟΣΕΛΙΝΟ


ABOKANTΟΣΑΛΑΤΑ