ΤΟΝΟΣΑΛΑΤΑ

Η συνταγή αυτή έχει διαβαστεί 6334 φορές.


Τι θα χρειαστούμε:
1 αγγουράκι μικρό
1 κονσέρβα τόνο
1 κουταλιά μαγιονέζα
1 κουταλιά γιαούρτι
1 μικρό αγγουράκι τουρσί
1 βραστό αυγό
 
Πως το κάνουμε:
Πλένουμε καλά το αγγουράκι και το κόβουμε οριζόντια στη μέση.
Αφαιρούμε προσεκτικά το εσωτερικό και αλατίζουμε.
Σε ένα μπολ βάζουμε τον τόνο θρυμματισμένο, την μαγιονέζα, το γιαούρτι και το αγγουράκι τουρσί ψιλοκομμένο.
Ανακατεύουμε και σερβίρουμε είτε ως σαλάτα είτε κάνουμε σάντουιτς.
Το σάντουιτς της φωτογραφίας το κάναμε με φέτες ψωμί τοστ (μαύρο και λευκό).
Χρησιμοποιήσαμε ένα κουπάτ για μπισκότα και κόψαμε ένα ψαράκι από τη μαύρη φέτα και το αφαιρέσαμε.
Κάναμε το ίδιο και στην άσπρη φέτα ψωμί και βάλαμε το ψαράκι στη μαύρη!



Σου άρεσε αυτή η συνταγή; Κάνε Like! Τι σου ζητάνε;



Αυτή τη συνταγή την έχουν διαβάσει 6334 φορές.


ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ


ΕΝΑ ΛΕΥΚΟ ΛΑΓΟΥΔΑΚΙ


ΚΕΪΚ ΚΑΝΕΛΑΣ ΣΤΗΝ ΚΟΥΠΑ


ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΗ ΣΑΛΤΣΑ


ΖΥΜΑΡΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝΟ ΚΑΙ ΛΕΜΟΝΙ


ΓΡΑΝΙΤΑ ΛΕΜΟΝΙ


ΣΑΛΤΣΑ ΒΙΝΕΓΚΡΕΤ VINAIGRETTE


ΑΥΓΟΦΕΤΑ ΤΗΣ ΣΤΙΓΜΗΣ