Η ΦΩΛΙΑ ΤΟΥ ΠΤΕΡΟΣΑΥΡΟΥ

Η συνταγή αυτή έχει διαβαστεί 5606 φορές.


Τι θα χρειαστούμε:
1 φλτζ κριθαράκι

1/2 φλτζ ντομάτα περασμένη στο μούλτι

2 κ.σ. ελαιόλαδο

3 φλτζ νερό

Αλάτι

1 πρέζα ρίγανη

½ φλτζ βρασμένο αρακά

Φέτα ή μοτσαρέλα

 

Πως το κάνουμε: 
Βάζουμε το λάδι στην κατσαρόλα να ζεσταθεί.
Προσθέτουμε την πολτοποιημένη ντομάτα και μόλις αρχίσει να βράζει ρίχνουμε το κριθαράκι και ανακατεύουμε καλά.
Μόλις αναμιχθεί το κριθαράκι με την ντομάτα προσθέτουμε το νερό καυτό, αλάτι και ρίγανη.
Χαμηλώνουμε τη φωτιά και αφήνουμε να βράσει το κριθαράκι μέχρι να εξατμιστεί το νερό και να μείνει με τη σάλτσα.

Σε ένα πιάτο φτιάχνουμε μια φωλιά με το κριθαράκι και τη στολίζουμε γύρω – γύρω με αρακά.

Στο κέντρο βάζουμε τη φέτα σε σχήμα αυγού (μπορείτε να τη θρυμματίσετε και να την πλάσετε με τα χέρια σας).



Σου άρεσε αυτή η συνταγή; Κάνε Like! Τι σου ζητάνε;



Αυτή τη συνταγή την έχουν διαβάσει 5606 φορές.


ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ ΤΟΥΡΤΑ


ΑΥΓΟΦΕΤΑ ΤΗΣ ΣΤΙΓΜΗΣ


ΠΑΓΩΤΟ ΜΑΣΤΙΧΑ


ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΠΙΠΕΡΙΕΣ


ΜΕΛΙΖΑΝΕΣ ΤΟΥΡΤΑ


ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ ΤΟΥ ΟΒΕΛΙΞ


ΤΟΝΟΣΑΛΑΤΑ


ΠΑΣΤΑ ΠΙΠΕΡΙΑΣ