ΨΑΡΟΘΑΛΑΣΣΑ

Η συνταγή αυτή έχει διαβαστεί 4826 φορές.


Τι θα χρειαστούμε:
Κατεψυγμένες ψαροκροκέτες εμπορίου
Για τη θάλασσα
1 κούπα κόκκινες φακές
Αλάτι
Ελαιόλαδο
Λεμόνι ή ξύδι
Γιαούρτι
 
Πως το κάνουμε:
Τηγανίζουμε ή ψήνουμε τις ψαροκροκέτες.
Πλένουμε τις φακές και τις βάζουμε σε μια κατσαρόλα να βράσουν με νερό και λίγο αλάτι.
Προσοχή! Οι κόκκινες φακές βράζουν σε πολύ λίγα λεπτά (5-8). 
Μόλις χυλώσουν τις σουρώνουμε και προσθέτουμε λάδι και λεμόνι ή ξύδι.
Φτιάχνουμε τη θάλασσα με τον πουρέ  και το γιαούρτι και προσθέτουμε τις κροκέτες.



Σου άρεσε αυτή η συνταγή; Κάνε Like! Τι σου ζητάνε;



Αυτή τη συνταγή την έχουν διαβάσει 4826 φορές.


ΜΥΔΟΠΙΛΑΦΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ


ΚΟΥΡΑΜΠΙΕΔΕΣ ΚΛΑΣΙΚΟΙ


ΝΤΟΜΑΤΟΚΕΦΤΕΔΕΣ


ΧΟΙΡΙΝΗ ΜΠΡΙΖΟΛΑ ΣΤΑ ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΑ


ΚΟΥΒΑΝΕΖΙΚΟ ΡΥΖΟΓΑΛΟ


ΟΜΕΛΕΤΑ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΩΝ


ΓΟΥΡΟΥΝΟΠΟΥΛΟ ΨΗΤΟ ΣΕ ΛΕΜΟΝΟΦΥΛΛΑ


BROWNIES