ΠΡΩΙΝΗ Ή ΒΡΑΔΙΝΗ ΟΜΕΛΕΤΑ

Η συνταγή αυτή έχει διαβαστεί 17974 φορές.


Τι θα χρειαστούμε:
1 αυγό
1 φέτα μπέικον
2 μπαλάκια μίνι μοτσαρέλα
1 ελιά
1 μικρή πιπεριά
Αλάτι
Πιπέρι
Βούτυρο
 
Πως το κάνουμε:
Σε ένα μπολ χτυπάμε το αυγό με λίγο αλάτι και πιπέρι.
Σε ένα τηγάνι λιώνουμε το βούτυρο και μόλις κάψει ρίχνουμε το αυγό.
Μόλις ψηθεί από τη μια μεριά το γυρνάμε με προσοχή από την άλλη.
Ψήνουμε στην τοστιέρα το μπέικον.
Σε ένα πιάτο ρίχνουμε την ομελέτα και την διπλώνουμε στη μέση.
Βάζουμε το μπέικον για γλώσσα και τη μοτσαρέλα για μάτια.
Για κόρες ματιών βάζουμε μικρά κομμάτια ελιάς και για μύτη ένα κομμάτι πιπεριά.
Σημείωση: για να πετύχετε το σχήμα της φατσούλας μη χρησιμοποιείτε περισσότερα από ένα αυγά. Τα παραπάνω αυγά κάνουν την ομελέτα παχιά και δεν διπλώνεται.



Σου άρεσε αυτή η συνταγή; Κάνε Like! Τι σου ζητάνε;



Αυτή τη συνταγή την έχουν διαβάσει 17974 φορές.


ΚΕΦΤΕΔΑΚΙΑ ΜΕ ΧΥΛΟΠΙΤΕΣ ΚΑΙ ΣΑΛΤΣΑ ΜΕΛΙΤΖΑΝΑΣ, ΑΠΟ ΤΗ ΛΙΝΑ


ΜΕΛΙΖΑΝΕΣ ΤΟΥΡΤΑ


ΠΙΤΣΟΝΙΑ ή ΠΙΤΣΑ ΜΕ ΠΙΤΤΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙ


ΑΕΡΙΝΗ, ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΗ ΠΙΤΣΑ


ΕΝΑΣ ΛΕΥΚΟΣ ΚΑΤΑΛΕΥΚΟΣ ΣΚΑΝΤΖΟΧΟΙΡΟΣ


ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ


ΛΕΥΚΟ ΨΩΜΙ


SHRIMPS A LA CHEF