ΠΡΩΙΝΗ Ή ΒΡΑΔΙΝΗ ΟΜΕΛΕΤΑ

Η συνταγή αυτή έχει διαβαστεί 18028 φορές.


Τι θα χρειαστούμε:
1 αυγό
1 φέτα μπέικον
2 μπαλάκια μίνι μοτσαρέλα
1 ελιά
1 μικρή πιπεριά
Αλάτι
Πιπέρι
Βούτυρο
 
Πως το κάνουμε:
Σε ένα μπολ χτυπάμε το αυγό με λίγο αλάτι και πιπέρι.
Σε ένα τηγάνι λιώνουμε το βούτυρο και μόλις κάψει ρίχνουμε το αυγό.
Μόλις ψηθεί από τη μια μεριά το γυρνάμε με προσοχή από την άλλη.
Ψήνουμε στην τοστιέρα το μπέικον.
Σε ένα πιάτο ρίχνουμε την ομελέτα και την διπλώνουμε στη μέση.
Βάζουμε το μπέικον για γλώσσα και τη μοτσαρέλα για μάτια.
Για κόρες ματιών βάζουμε μικρά κομμάτια ελιάς και για μύτη ένα κομμάτι πιπεριά.
Σημείωση: για να πετύχετε το σχήμα της φατσούλας μη χρησιμοποιείτε περισσότερα από ένα αυγά. Τα παραπάνω αυγά κάνουν την ομελέτα παχιά και δεν διπλώνεται.



Σου άρεσε αυτή η συνταγή; Κάνε Like! Τι σου ζητάνε;



Αυτή τη συνταγή την έχουν διαβάσει 18028 φορές.


ΣΑΛΑΤΑ ΤΟΥ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ


ΦΟΚΑΤΣΙΑ Gourmet a la μπατιρέ


ΚΕΙΚ ΦΡΟΥΤΩΝ


ΚΟΥΒΑ: ΑΒΟΚΑΝΤΟΣΑΛΑΤΑ


ΧΟΙΡΙΝΟ ΜΕ ΠΡΑΣΟ ΚΑΙ ΣΕΛΙΝΟ ΑΥΓΟΛΕΜΟΝΟ


ΛΟΥΚΟΥΜΑΔΕΣ


ΚΙΣ ΜΕ ΜΠΡΟΚΟΛΟ


ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ ΤΟΥ ΟΒΕΛΙΞ