ΣΑΛΤΣΑ ΝΤΟΜΑΤΑΣ ΚΑΙ ΛΑΧΑΝΙΚΑ

Η συνταγή αυτή έχει διαβαστεί 7970 φορές.


Τι θα χρειαστούμε:
Ζύμη για πίτσα
Σάλτσα ντομάτας
1 μελιτζάνα
1 κολοκυθάκι
1 πιπεριά
1 ντομάτα
Λίγη φέτα
1-2 φέτες μπέικον
Κίτρινο τυρί
Ρίγανη
 
Πως το κάνουμε:
Η σάλτσα ντομάτας που περίσσεψε από ζυμαρικά ή ρύζι δεν χρειάζεται να πεταχτεί και φυσικά δεν είναι απαραίτητο και ωραίο να ξαναφάμε την άλλη μέρα ξανά ζυμαρικά ή ρύζι. Η σάλτσα ντομάτας μαζί με μερικά λαχανικά που περισσεύουν στο ψυγείο (ξέρετε: 1 μελιτζάνα, 1 κολοκυθάκι, μισή πιπεριά κ.α.) που από μόνα τους δεν κάνουν φαγητό αλλά δεν είναι εποχές να πεταχτούν, γίνονται μια νοστιμότατη πίτσα. Ας δούμε πως:

Κόβουμε τη μελιτζάνα και το κολοκυθάκι σε φέτες και τα ψήνουμε στην τοστιέρα ή σε αντικολλητικό τηγάνι με ελάχιστο λάδι.
Φτιάχνουμε τη ζύμη για πίτσα (κάντε κλικ εδώ για να ανοίξει ένα νέο παράθυρο με την καλύτερη συνταγή ζύμης για πίτσα  και απλώνουμε πάνω σάλτσα ντομάτας, τα λαχανικά, το μπέικον, τη φέτα και το κίτρινο τυρί. Πασπαλίζουμε με ρίγανη.

Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς Κελσίου μέχρι να ροδίσει το τυρί.

Σημείωση: η πίτσα είναι ένα φαγητό που μπορεί να γίνει με ότι περισσεύει στο ψυγείο το οποίο δεν μπορεί να γίνει γεύμα ή σάντουιτς. Βάλτε ό,τι έχετε στο ψυγείο και θέλετε να αδειάσει. Για παράδειγμα 1 φέτα μπέικον, λίγο σαλάμι, μισή πιπεριά, 1 μανιτάρι κ.α. συνήθως αυτές οι πίτσες είναι και οι πιο νόστιμες.



Σου άρεσε αυτή η συνταγή; Κάνε Like! Τι σου ζητάνε;



Αυτή τη συνταγή την έχουν διαβάσει 7970 φορές.


ΚΡΕΜΑ ΛΕΜΟΝΙΟΥ ΜΕ ΚΡΑΣΙ


ΨΑΡΟΣΟΥΠΑ


ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ ΚΕΦΤΕΔΑΚΙΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ


ΚΟΥΒΑΝΕΖΙΚΟ ΡΥΖΟΓΑΛΟ


Ο ΑΡΑΚΑΣ ΤΟΥ ΕΡΓΕΝΗ


BROWNIES


ΛΑΤΙΝΙΚΗ ΑΜΕΡΙΚΗ: ΣΚΟΡΔΟΣΟΥΠΑ


ΟΜΕΛΕΤΑ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΩΝ