ΠΟΛΥΧΡΩΜΗ ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΗ ΣΑΛΑΤΑ

Η συνταγή αυτή έχει διαβαστεί 6764 φορές.


Τι θα χρειαστούμε:

½ μικρό άσπρο λάχανο
½ μικρό κόκκινο λάχανο
1 πράσινη πιπεριά
1 κόκκινη πιπεριά
1 κίτρινη πιπεριά
2 καρότα
1 κλωνάρι σέλινο
1 κούπα γιαούρτι στραγγιστό
½ φλιτζάνι ελαιόλαδο
2 κουταλιές της σούπας ξύδι
½ κούπα αμύγδαλα φιλέ
½ φλιτζάνι μαύρες σταφίδες μουλιασμένες σε 1/2φλιτζάνι κρασί και 2 κουταλιές της σούπας ξύδι
αλάτι
 
Πως το φτιάχνουμε:

Βάζουμε από το βράδυ τις σταφίδες να μουλιάσουν στο κρασί και το ξύδι.
Ψιλοκόβουμε τα λάχανα και τα τρίβουμε με αλάτι.
Κόβουμε σε λωρίδες τις πιπεριές, περνάμε από τον τρίφτη τα καρότα και ψιλοκόβουμε το σέλινο.
Βάζουμε όλα τα λαχανικά σε ένα μπολ μαζί με τις σταφίδες στραγγισμένες.
Ανακατεύουμε το γιαούρτι με το ελαιόλαδο, το ξύδι και ελάχιστο αλάτι.
Περιχύνουμε τα λαχανικά με τη σος και ρίχνουμε από πάνω τα αμύγδαλα.



Σου άρεσε αυτή η συνταγή; Κάνε Like! Τι σου ζητάνε;



Αυτή τη συνταγή την έχουν διαβάσει 6764 φορές.


ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΙΑ ΜΗΛΟΠΙΤΑΚΙΑ


ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΜΕ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ


ΣΤΗΘΟΣ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ


ΕΝΑ ΛΕΥΚΟ ΛΑΓΟΥΔΑΚΙ


ΓΑΡΙΔΕΣ ΣΚΟΡΔΑΤΕΣ (ΚΟΥΒΑ)


ΜΟΣΧΑΡΙ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΤΟΝΟΥ


ΜΕΛΟΜΑΚΑΡΟΝΑ ΒΑΣΗ ΤΟΥΡΤΑΣ


Η ΚΑΡΜΠΟΝΑΡΑ ΤΟΥ ΑΓΑΜΕΜΝΟΝΑ