ΠΟΛΥΧΡΩΜΗ ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΗ ΣΑΛΑΤΑ

Η συνταγή αυτή έχει διαβαστεί 7430 φορές.


Τι θα χρειαστούμε:

½ μικρό άσπρο λάχανο
½ μικρό κόκκινο λάχανο
1 πράσινη πιπεριά
1 κόκκινη πιπεριά
1 κίτρινη πιπεριά
2 καρότα
1 κλωνάρι σέλινο
1 κούπα γιαούρτι στραγγιστό
½ φλιτζάνι ελαιόλαδο
2 κουταλιές της σούπας ξύδι
½ κούπα αμύγδαλα φιλέ
½ φλιτζάνι μαύρες σταφίδες μουλιασμένες σε 1/2φλιτζάνι κρασί και 2 κουταλιές της σούπας ξύδι
αλάτι
 
Πως το φτιάχνουμε:

Βάζουμε από το βράδυ τις σταφίδες να μουλιάσουν στο κρασί και το ξύδι.
Ψιλοκόβουμε τα λάχανα και τα τρίβουμε με αλάτι.
Κόβουμε σε λωρίδες τις πιπεριές, περνάμε από τον τρίφτη τα καρότα και ψιλοκόβουμε το σέλινο.
Βάζουμε όλα τα λαχανικά σε ένα μπολ μαζί με τις σταφίδες στραγγισμένες.
Ανακατεύουμε το γιαούρτι με το ελαιόλαδο, το ξύδι και ελάχιστο αλάτι.
Περιχύνουμε τα λαχανικά με τη σος και ρίχνουμε από πάνω τα αμύγδαλα.



Σου άρεσε αυτή η συνταγή; Κάνε Like! Τι σου ζητάνε;



Αυτή τη συνταγή την έχουν διαβάσει 7430 φορές.


ΛΑΤΙΝΙΚΗ ΑΜΕΡΙΚΗ: ΣΚΟΡΔΟΣΟΥΠΑ


ΖΩΑΚΙΑ ΣΤΗ ΖΟΥΓΚΛΑ


ΜΠΑΛΟΤΙΝ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΡΥΖΙ KAI ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΩΣ


ΠΕΝΕΣ Α ΛΑ ΠΡΕΣΕΜΟΛΟ Gourmet a la μπατιρέ


ABOKANTΟΣΑΛΑΤΑ


ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΛΟΥΚΟΥΜΑΣ ΜΕ ΤΡΥΠΑ


ΚΟΝΤΟΣΟΥΒΛΙ


ΑΝΑΠΟΔΟ, ΠΑΓΩΜΕΝΟ CHEΕSE CAKE