ΕΞΩΤΙΚΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ

Η συνταγή αυτή έχει διαβαστεί 10245 φορές.


Τι θα χρειαστούμε:
2 φλτζ καρύδα (ινδοκάρυδο)
1 ασπράδι αυγού
1 πορτοκάλι (χυμό και ξύσμα)
2/3 φτλζ μαύρη ζάχαρη ή ζαχαρίνη
2 βανίλιες
 
Πως το κάνουμε:
Χτυπάμε το ασπράδι με τη ζάχαρη, τις βανίλιες, το ξύσμα και το χυμό πορτοκάλι.
Προσθέτουμε την καρύδα και ανακατεύουμε καλά.
Με ένα κουτάλι παίρνουμε κουταλιές από το μίγμα και το βάζουμε σε ταψί με λαδόκολλα.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170ο Κελσίου για 15-20 λεπτά μέχρι να πάρουν χρώμα.



Σου άρεσε αυτή η συνταγή; Κάνε Like! Τι σου ζητάνε;



Αυτή τη συνταγή την έχουν διαβάσει 10245 φορές.


CHEESECAKE


ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΡΝΙΘΑ ΜΕΤΑ ΣΙΤΟΥ Gourmet a la μπατιρέ


ΣΚΟΡΔΑΤΗ ΤΥΡΟΚΑΥΤΕΡΗ


ΓΙΑΟΥΡΤΟΠΙΤΑ


ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ


ΨΑΡΟΣΟΥΠΑ


ΣΟΥΦΛΕ ΒΟΥΡΓΟΥΝΔΙΑΣ Gourmet a la μπατιρέ


ΜΠΡΑΤΚΑΡΤΟΦΕΛΝ (BRATKARTOFFELN)