ΠΑΠΙΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ

Η συνταγή αυτή έχει διαβαστεί 10624 φορές.


Τι θα χρειαστούμε:
2 φιλέτα στήθος πάπιας
100 γρ. φρέσκο βούτυρο
Τη σάρκα από 4 πορτοκάλια
Το ξύσμα της φλούδας από 4 πορτοκάλια
250 γρ. χυμό πορτοκαλιού
150 γρ. κόκκινο κρασί
1 κύβο ζωμό πουλερικών λυωμένο σε 200γρ. νερού
2 κ.σ. μέλι
Αλάτι
Άσπρο πιπέρι
 
Πως το κάνουμε:
Αλατοπιπερώνουμε τα 2 φιλέτα, τα τυλίγουμε με διαφανή μεμβράνη και τα αφήνουμε στο ψυγείο για 3 ώρες περίπου.
Τα τηγανίζουμε σε φρέσκο βούτυρο για 8 λεπτά από κάθε πλευρά. Προσέχουμε να μην καεί το βούτυρο.
Αφαιρούμε την πάπια και ρίχνουμε στο τηγάνι τα πορτοκάλια, το ξύσμα, το χυμό, το κρασί, το ζωμό και το μέλι.
Μόλις πάρει βράσει βάζουμε μέσα την πάπια.
Χαμηλώνουμε τη φωτιά (ίσα που να βράζει) και το αφήνουμε για 5 λεπτά.
Αφαιρούμε την πάπια, την κόβουμε σε φέτες και περιχύνουμε από πάνω με τη σάλτσα πορτοκάλι.
Για γαρνιτούρα μπορούμε να βάλουμε φέτες πορτοκάλι. 



Σου άρεσε αυτή η συνταγή; Κάνε Like! Τι σου ζητάνε;



Αυτή τη συνταγή την έχουν διαβάσει 10624 φορές.


ΓΟΥΡΟΥΝΟΠΟΥΛΟ ΨΗΤΟ ΣΕ ΛΕΜΟΝΟΦΥΛΛΑ


ΦΡΑΠΕΣ ΣΚΕΤΟΣ


ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΡΟΚΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑΜΠΟΚΙ


ΙΤΑΛΙΚΟ ΓΛΥΚΟ ΜΕ RICOTTA


ΨΑΡΟΘΑΛΑΣΣΑ


SHRIMPS ALA CHEF\'S


ΓΑΛΛΙΚΗ ΟΜΕΛΕΤΑ ΣΤΗΝ ΚΟΥΠΑ


ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ ΣΕ ΦΟΡΜΑ ΓΙΑ ΚΕΙΚ