Η ΚΑΡΜΠΟΝΑΡΑ ΤΟΥ ΑΓΑΜΕΜΝΟΝΑ

Η συνταγή αυτή έχει διαβαστεί 4738 φορές.


Τι θα χρειαστούμε:
1 πακέτο μακαρόνια σπαγγέτι
1 κουτί γάλα εβαπορέ (μεγάλο)
1 κ.σ βούτυρο
250 γρ μπέικον ψιλοκομμένο
½ ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
1 κ.γ. κορν φλάουερ
Αλάτι
Πιπέρι
Τυρί τριμμένο
 
Πως το κάνουμε:
Βράζουμε τα μακαρόνια για 6-8 λεπτά, τα σουρώνουμε και τα ξεπλένουμε με λίγο κρύο νερό.
Σε ένα τηγάνι λιώνουμε το βούτυρο και τσιγαρίζουμε το μπέικον.
Όταν μαλακώσει το μπέικον προσθέτουμε το γάλα, αλάτι πιπέρι και βράσουμε σε σιγανή φωτιά ανακατεύοντας για μη κολλήσει το γάλα.
Όταν βράσει το γάλα προσθέτουμε το κορν φλάουερ διαλυμένο σε λίγο νερό και συνεχίζουμε για 1-2 λεπτά να ανακατεύουμε μέχρι να πήξει ελαφρώς η κρέμα.
Κατεβάζουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε μαϊντανό και ρίχνουμε το μίγμα στα μακαρόνια.
Προσθέτουμε κεφαλοτύρι, ανακατεύουμε και σερβίρουμε.

Τη συνταγή μας την έστειλε ο Αγαμέμνων Παπακωστόπουλος από: Ελληνορώσσων Αττικής
 



Σου άρεσε αυτή η συνταγή; Κάνε Like! Τι σου ζητάνε;



Αυτή τη συνταγή την έχουν διαβάσει 4738 φορές.


Η ΑΣΤΡΑΠΙΑΙΑ ΤΟΥΡΤΑ ΤΗΣ ΚΑΛΟΜΑΘΗΜΕΝΗΣ


ΑΕΡΙΝΗ, ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΗ ΠΙΤΣΑ


ΑΣΤΕΡΑΚΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΜΕ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΜΗΛΟ


ΠΙΤΣΟΝΙΑ ή ΠΙΤΣΑ ΜΕ ΠΙΤΤΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙ


ΜΑΡΟΚΙΝΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΚΟΥΣ-ΚΟΥΣ


ΤΣΟΥΡΕΚΙ ΓΕΜΙΣΤΟ ΜΕ ΠΡΑΛΙΝΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΚΑΙ ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΑ


ΚΑΝΑΠΕΔΑΚΙΑ ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΓΑΡΙΔΑΣ


GREEK COOKIES ΜΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΚΑΙ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ