ΤΗΓΑΝΙΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ

Η συνταγή αυτή έχει διαβαστεί 3983 φορές.


Τι θα χρειαστούμε:
2 -3 φιλέτα από στήθος κότας
1 πράσινη πιπεριά
1 κόκκινη πιπεριά
1 σκελίδα σκόρδο
Λεμόνι
Ρίγανη
Αλάτι
Πιπέρι
 
Πως το κάνουμε:
Κόβουμε το κοτόπουλο σε κομμάτια και αλατοπιπερώνουμε.
 
Ψιλοκόβουμε τις πιπεριές και το σκόρδο στη μέση.
Βάζουμε το τηγάνι στο μάτι με το λάδι.
Μόλις κάψει πολύ ξεκινάμε το τηγάνισμα.
 
Στη μέση του τηγανίσματος ρίχνουμε τις πιπεριές και το σκόρδο.
 
Τα αφαιρούμε όλα μέσα σε ένα μπολ μαζί με το λάδι, τις πιπεριές και το σκόρδο, το οποίο όμως δεν το βάζουμε στο πιάτο κανενός όταν σερβίρουμε.
 
Ρίχνουμε από πάνω μπόλικο λεμόνι και ρίγανη (εκτός αν δεν σας αρέσουν).
 
 



Σου άρεσε αυτή η συνταγή; Κάνε Like! Τι σου ζητάνε;



Αυτή τη συνταγή την έχουν διαβάσει 3983 φορές.


ΦΛΟΥΔΕΣ ΕΣΠΕΡΙΔΟΕΙΔΩΝ ΜΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑ


ΑΛΜΥΡΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ


ΙΣΠΑΝΙΚΗ ΠΙΠΕΡΑΤΑ


ΧΟΙΡΙΝΟ ΤΩΝ ΒΑΣΚΩΝ


ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΥΡΙ ...ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΩΝ


ΤΥΡΟΛΟΥΚΟΥΜΑΔΕΣ


ΜΠΑΛΟΤΙΝ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΡΥΖΙ KAI ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΩΣ


ΣΟΥΦΛΕ ΤΥΡΙΩΝ