ΚΟΚΚΙΝΙΣΤΟ ΜΟΣΧΑΡΑΚΙ ΜΕ ΡΥΖΙ

Η συνταγή αυτή έχει διαβαστεί 3446 φορές.


Τι θα χρειαστούμε:
500 γρ. μοσχαράκι
1 μεσαίο ξερό κρεμμύδι
1 σκελίδα σκόρδο 
1 τομάτα 
1 κ.σ. τοματοπελτές
1 κούπα ρύζι
1 κ.σ. βούτυρο
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
 
Πως το κάνουμε:
Κόβουμε το μοσχάρι σε κύβους (αν δεν το αγοράσαμε ήδη σε κομμάτια)
Καθαρίζουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο. Τα ψιλοκόβουμε. 
Σε μια κατσαρόλα ρίχνουμε ελαιόλαδο και το κρεμμύδι και το σκόρδο.
Μολις ξανθίνουν, ρίχνουμε μέσα το κρέας.
Ανακατεύουμε με μια ξύλινη κουτάλα μέχρι να αλλάξει χρώμα το κρέας. Τότε ρίχνουμε μέσα βραστό νερό μέχρι να σκεπάσει το κρέας.
Ξεφλουδίζουμε μια ντομάτα, την ψιλοκόβουμε και τη ρίχνουμε στην κατσαρόλα.
Ρίχνουμε 1 κουταλιά της σούπας τοματοπελτέ και ανακατεύουμε καλά.
Ρίχνουμε αλάτι και πιπέρι και δοκιμάζουμε να δούμε αν είναι εντάξει στο αλάτι.
Προσθέτουμε και λίγο λάδι.
Το αφήνουμε να βράσει για 10 με 15 λεπτά και είναι έτοιμο.
Σε μια κατσαρόλα ρίχνουμε 3 κούπες βραστό νερό, αλάτι και 1 κούπα ρύζι.
Βράζουμε μέχρι να τελειώσει το νερό αλλά να μην κολλήσει το ρύζι. Αμέσως το βγάζουμε από τη φωτιά και ρίχνουμε μέσα 1 κουταλιά της σούπας βούτυρο.
Σερβίρουμε με τριμμένο τυρί από πάνω.



Σου άρεσε αυτή η συνταγή; Κάνε Like! Τι σου ζητάνε;



Αυτή τη συνταγή την έχουν διαβάσει 3446 φορές.


ΚΟΥΒΑ: ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΡΕΒΥΘΙΑ


ΚΟΥΒΑΝΕΖΙΚΟ ΡΥΖΟΓΑΛΟ


ΤΥΡΟΠΙΤΑΚΙΑ


ΓΡΑΝΙΤΑ ...ΠΕΠΟΥΖΙ


ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ ΦΡΕΣΚΑ


ΚΟΥΒΑ: ΑΒΟΚΑΝΤΟΣΑΛΑΤΑ


ΣΑΡΔΕΛΕΣ ΨΗΤΕΣ ΚΑΙ ΠΙΚΑΝΤΙΚΕΣ


ΠΑΝΑΚΟΤΑ ΜΕ ΙΝΔΟΚΑΡΥΔΟ ΚΑΙ ΣΩΣ ΛΕΥΚΗΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ