ΣΤΗΘΟΣ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ

Η συνταγή αυτή έχει διαβαστεί 27765 φορές.


Τι θα χρειαστούμε:

2 στήθη κοτόπουλο χωρίς τα κόκκαλα
1 φλιτζάνι λάδι
6 κουταλιές της σούπας έτοιμη μουστάρδα (γλυκιά ή πικάντικη, ό,τι προτιμάτε)
1 κουταλιά της σούπας μαραθόσπορος
1 κουταλιά της σούπας ρίγανη
Αλάτι, πιπέρι (μαύρο)
Χυμός από 1 λεμόνι


Πως το φτιάχνουμε:
Ανακατεύουμε καλά τη μουστάρδα, το χυμό λεμονιού, το λάδι και τα μπαχαρικά μέσα σε ένα βαθύ μπολ.
Κόβουμε τα στήθη σε χοντρές λωρίδες και τις βάζουμε στο μπολ.
Αφήνουμε το κοτόπουλο να μαριναριστεί για 3 τουλάχιστον ώρες, γυρίζοντας που και που τα κομμάτια.
Ψήνουμε το κοτόπουλο στο γκριλ, χωρίς τη μαρινάδα, ή σε ταψί με τη μαρινάδα, μέχρι να πάρει χρώμα.
Σερβίρεται ζεστό με ρύζι ή κρύο πάνω σε μαρουλόφυλλα και αντίβ μαζί με ψητά λαχανικά περιχυμένα με ελαιόλαδο και ξύδι μπαλσάμικο.
 



Σου άρεσε αυτή η συνταγή; Κάνε Like! Τι σου ζητάνε;



Αυτή τη συνταγή την έχουν διαβάσει 27765 φορές.


ΤΟΝΟΣΑΛΑΤΑ


ΑΡΑΒΙΚΕΣ ΠΙΤΕΣ


ΣΑΛΤΣΑ ΝΤΟΜΑΤΑΣ ΚΑΙ ΛΑΧΑΝΙΚΑ


ΠΕΝΕΣ Α ΛΑ ΠΡΕΣΕΜΟΛΟ Gourmet a la μπατιρέ


ΜΟΣΧΑΡΙ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΤΟΝΟΥ


ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ ΤΥΠΟΥ ΤΣΟΥΡΕΚΙ (επαγγελματική)


ΣΟΥΦΛΕ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ


ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΣ ΜΕ ΧΟΡΤΑ