ΣΤΗΘΟΣ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ

Η συνταγή αυτή έχει διαβαστεί 28038 φορές.


Τι θα χρειαστούμε:

2 στήθη κοτόπουλο χωρίς τα κόκκαλα
1 φλιτζάνι λάδι
6 κουταλιές της σούπας έτοιμη μουστάρδα (γλυκιά ή πικάντικη, ό,τι προτιμάτε)
1 κουταλιά της σούπας μαραθόσπορος
1 κουταλιά της σούπας ρίγανη
Αλάτι, πιπέρι (μαύρο)
Χυμός από 1 λεμόνι


Πως το φτιάχνουμε:
Ανακατεύουμε καλά τη μουστάρδα, το χυμό λεμονιού, το λάδι και τα μπαχαρικά μέσα σε ένα βαθύ μπολ.
Κόβουμε τα στήθη σε χοντρές λωρίδες και τις βάζουμε στο μπολ.
Αφήνουμε το κοτόπουλο να μαριναριστεί για 3 τουλάχιστον ώρες, γυρίζοντας που και που τα κομμάτια.
Ψήνουμε το κοτόπουλο στο γκριλ, χωρίς τη μαρινάδα, ή σε ταψί με τη μαρινάδα, μέχρι να πάρει χρώμα.
Σερβίρεται ζεστό με ρύζι ή κρύο πάνω σε μαρουλόφυλλα και αντίβ μαζί με ψητά λαχανικά περιχυμένα με ελαιόλαδο και ξύδι μπαλσάμικο.
 



Σου άρεσε αυτή η συνταγή; Κάνε Like! Τι σου ζητάνε;



Αυτή τη συνταγή την έχουν διαβάσει 28038 φορές.


ΚΕΦΤΕΔΑΚΙΑ ΜΕ ΧΥΛΟΠΙΤΕΣ ΚΑΙ ΣΑΛΤΣΑ ΜΕΛΙΤΖΑΝΑΣ, ΑΠΟ ΤΗ ΛΙΝΑ


ΚΕΦΤΕΔΑΚΙΑ ΜΕ ΧΥΛΟΠΙΤΕΣ ΚΑΙ ΣΑΛΤΣΑ ΜΕΛΙΤΖΑΝΑΣ, ΑΠΟ ΤΗ ΛΙΝΑ


Η ΑΣΤΡΑΠΙΑΙΑ ΤΟΥΡΤΑ ΤΗΣ ΚΑΛΟΜΑΘΗΜΕΝΗΣ


ΣΝΙΤΣΕΛ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΛΑΧΑΝΙΚΑ


ΑΕΡΙΝΗ, ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΗ ΠΙΤΣΑ


ΚΟΛΟΚΥΘΟΠΙΤΑ ΓΛΥΚΙΑ


ΡΥΖΟΤΟ ΛΕΜΟΝΙΟΥ


ΚΟΥΒΑ: ΑΒΟΚΑΝΤΟΣΑΛΑΤΑ