ΣΤΗΘΟΣ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ

Η συνταγή αυτή έχει διαβαστεί 27328 φορές.


Τι θα χρειαστούμε:

2 στήθη κοτόπουλο χωρίς τα κόκκαλα
1 φλιτζάνι λάδι
6 κουταλιές της σούπας έτοιμη μουστάρδα (γλυκιά ή πικάντικη, ό,τι προτιμάτε)
1 κουταλιά της σούπας μαραθόσπορος
1 κουταλιά της σούπας ρίγανη
Αλάτι, πιπέρι (μαύρο)
Χυμός από 1 λεμόνι


Πως το φτιάχνουμε:
Ανακατεύουμε καλά τη μουστάρδα, το χυμό λεμονιού, το λάδι και τα μπαχαρικά μέσα σε ένα βαθύ μπολ.
Κόβουμε τα στήθη σε χοντρές λωρίδες και τις βάζουμε στο μπολ.
Αφήνουμε το κοτόπουλο να μαριναριστεί για 3 τουλάχιστον ώρες, γυρίζοντας που και που τα κομμάτια.
Ψήνουμε το κοτόπουλο στο γκριλ, χωρίς τη μαρινάδα, ή σε ταψί με τη μαρινάδα, μέχρι να πάρει χρώμα.
Σερβίρεται ζεστό με ρύζι ή κρύο πάνω σε μαρουλόφυλλα και αντίβ μαζί με ψητά λαχανικά περιχυμένα με ελαιόλαδο και ξύδι μπαλσάμικο.
 



Σου άρεσε αυτή η συνταγή; Κάνε Like! Τι σου ζητάνε;



Αυτή τη συνταγή την έχουν διαβάσει 27328 φορές.


ΑΤΟΜΙΚΗ ΚΟΤΟΠΙΤΑ


HUMMUS


ΚΕΪΚ ΚΑΝΕΛΑΣ ΣΤΗΝ ΚΟΥΠΑ


ΜΟΥΣ ΣΟΛΩΜΟΥ


ΚΟΥΒΑ: ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΡΕΒΥΘΙΑ


ΠΕΝΕΣ Α ΛΑ ΠΡΕΣΕΜΟΛΟ Gourmet a la μπατιρέ


ΠΕΣΤΟ ΜΑΪΝΤΑΝΟΥ


ΧΟΙΡΙΝΟ ΜΕ ΠΡΑΣΟ ΚΑΙ ΣΕΛΙΝΟ ΑΥΓΟΛΕΜΟΝΟ