ΣΠΑΓΚΕΤΙ ΑΛ ΟΛΙΟ Gourmet a la μπατιρέ

Η συνταγή αυτή έχει διαβαστεί 2442 φορές.


Τι θα χρειαστούμε:
1 πακέτο σπαγκέτι
1-2 καυτερές πιπεριές
1 φλιτζάνι ελαιόλαδο
1-2 σκελίδες σκόρδο
Αλάτι
Πιπέρι
Μαϊντανό
 
Συνταγή από το βιβλίο Gourmet a la μπατιρέ των εκδόσεων Οξυγόνο
 
Πως το κάνουμε:
Ένα γρήγορο, νόστιμο και φτηνό πιάτο. Η απλότητά του είναι και η ομορφιά του. Είναι ιδανικό τόσο για χορτοφάγους όσο και για πολυάσχολους καθώς γίνεται μέσα σε 8 με 10 λεπτά.
Βάζουμε τα σπαγγέτι να βράσουν σε αλατισμένο νερό σύμφωνα με τις οδηγίες στη συσκευασία.
Όταν βράσουν, τα στραγγίζουμε και τα αφήνουμε στην άκρη.
Ψιλοκόβουμε τις πιπεριές, καθαρίζουμε το σκόρδο και το κόβουμε στη μέση.
Σε ένα βαθύ τηγάνι ρίχνουμε το ελαιόλαδο και όταν κάψει ρίχνουμε μέσα το σκόρδο και τις πιπεριές.
Μόλις μαλακώσουν οι πιπεριές αφαιρούμε το σκόρδο και ρίχνουμε στο τηγάνι τα μακαρόνια και ανακατεύουμε καλά.
Σερβίρουμε με λίγο ψιλοκομμένο μαϊντανό και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Σημείωση! Η ποσότητα στο σκόρδο και στις πιπεριές είναι θέμα προσωπικού γούστου. Αν θέλετε βάζετε περισσότερο ή λιγότερο. Μπορείτε αν θέλετε να ψιλοκόψετε το σκόρδο και να μην το αφαιρέσετε.
Το βιβλίο Gourmet a la μπατιρέ μπορείτε να το αγοράσετε μέσω PAYPAL στο www.oxigono.gr και να σας αποσταλεί παντού στην Ελλάδα.
Επίσης μπορείτε να το βρείτε στον ΙΑΝΟ, ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΕΙΑ και άλλα καλά βιβλιοπωλεία.

 



Σου άρεσε αυτή η συνταγή; Κάνε Like! Τι σου ζητάνε;



Αυτή τη συνταγή την έχουν διαβάσει 2442 φορές.


ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΠΛΑΚΙ


ΤΖΑΜΑΪΚΑΝΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ


ΖΥΜΑΡΙΚΑ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ Gourmet a la μπατιρέ


ΓΑΡΙΔΕΣ ΜΕ ΦΕΤΑ


ΜΑΡΟΚΙΝΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΚΟΥΣ-ΚΟΥΣ


ΞΥΔΙ


ΤΥΡΟΛΟΥΚΟΥΜΑΔΕΣ


ΚΡΕΜΑ ΛΕΜΟΝΙΟΥ ΜΕ ΚΡΑΣΙ