ΓΕΜΙΣΤΑ ΑΒΟΚΑΝΤΟ

Η συνταγή αυτή έχει διαβαστεί 5744 φορές.


Τι θα χρειαστούμε:
2 αβοκάντο
2 - 3 φύλλα μαρούλι
100γρ, βραστό κοτόπουλο, ή ψάρι ή γαρίδες
2 - 3 κουταλιές μαγιονέζα
1 κουταλιά της σούπας χυμό λεμόνι
1 φρέσκο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο
1 αβγό βραστό
Αλάτι - πιπέρι
 
Πως το φτιάχνουμε:
Κόβουμε τα αβοκάντο κατά μήκος, τα ανοίγουμε και αφαιρούμε το κουκούτσι. Ραντίζουμε με λίγες σταγόνες χυμό λεμόνι για να μη μαυρίσουν. Ψιλοκόβουμε τα φύλλα μαρουλιού, το κοτόπουλο ή το ψάρι και τα ανακατεύουμε με τη μαγιονέζα, το χυμό λεμονιού, το φρέσκο κρεμμυδάκι. Αλατοπιπερώνουμε και γεμίζουμε με το μίγμα τα αβοκάντο. Ψιλοκόβουμε το βραστό αυγό και γαρνίρουμε από πάνω.


Συνταγή από τη Βολιβία



Σου άρεσε αυτή η συνταγή; Κάνε Like! Τι σου ζητάνε;



Αυτή τη συνταγή την έχουν διαβάσει 5744 φορές.


Ο ΑΡΑΚΑΣ ΤΟΥ ΕΡΓΕΝΗ


ΛΑΤΙΝΙΚΗ ΑΜΕΡΙΚΗ: ΣΚΟΡΔΟΣΟΥΠΑ


ΤΑΧΙΝΟΣΑΛΑΤΑ


ΝΤΟΜΑΤΟΚΕΦΤΕΔΕΣ


ΓΑΡΙΔΕΣ ΣΑΓΑΝΑΚΙ


ΣΟΥΦΛΕ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ


ΜΕΛΙΤΖΑΝΟΣΑΛΑΤΑ 5 ΑΣΤΕΡΩΝ


ΙΣΠΑΝΙΚΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΣΚΟΡΔΟ