ΓΑΛΛΙΚΗ ΟΜΕΛΕΤΑ ΣΤΗΝ ΚΟΥΠΑ

Η συνταγή αυτή έχει διαβαστεί 4674 φορές.


Τι θα χρειαστούμε:
1 αυγό
1 κ.σ. βούτυρο.
1,5 κ.σ. φρέσκο γάλα
2 κ.γ. τυρί κρέμα (ή τριμμένη φέτα)
1 φέτα μπέηκον
20 γρ. ψωμί (ψίχα)
Αλάτι
Πιπέρι μαύρο
Μουστάρδα
 
Πως το κάνουμε:
Με μία κουταλιά της σούπας βούτυρο (ή με ρευστό βούτυρο) αλοίφουμε καλά το εσωτερικό μιας μεγάλης κούπας καφέ.
Σπάμε το αυγό και ρίχνουμε το περιεχόμενό του μέσα στην κούπα.
Προσθέτουμε μιάμιση κουταλιά της σούπας γάλα, 2 κουταλάκια του γλυκού τυρί κρέμα, αλάτι, πιπέρι,
Χτυπάμε το περιεχόμενο με τη φραπεδιέρα.
Αφού ανακατευτούν καλά, ψιλοκόβουμε το ψωμί και το μπέηκον και τα ρίχνουμε κι αυτά μέσα.
Ανακατεύουμε ξανά και το ψήνουμε στο φούρνο μικροκυμμάτων για 1:30 (ένα λεπτό και τριάντα δευτερόλεπτα) στο μέγιστο. Ο χρόνος εξαρτάται και από τον φούρνο και από την κούπα. Περείπου τόσο όμως. Μπορείτε να ρίξετε από πάνω έξτρα μυρωδικά (θυμάρι, ρίγανη) ή και μπέηκον.



Σου άρεσε αυτή η συνταγή; Κάνε Like! Τι σου ζητάνε;



Αυτή τη συνταγή την έχουν διαβάσει 4674 φορές.


ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ


ΤΥΡΟΣΚΟΡΔΟΨΩΜΟ (πραγματικό)


ΜΠΑΝΑΝΕΣ ΓΛΕΙΦΙΤΖΟΥΡΙΑ


ΡΟΚΑ ΜΕ ΨΗΜΕΝΟ ΚΑΤΣΙΚΙΣΙΟ ΤΥΡΙ


ΨΩΜΙ ΟΛΙΚΗΣ ΑΛΕΣΕΩΣ


ΕΞΩΤΙΚΕΣ ΓΑΡΙΔΕΣ


ΝΤΟΛΜΑΔΑΚΙΑ ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ


SHRIMPS ALA CHEF\'S