ΑΥΓΟΦΕΤΑ ΤΗΣ ΣΤΙΓΜΗΣ

Η συνταγή αυτή έχει διαβαστεί 4890 φορές.


Τι θα χρειαστούμε:
1 κ.σ. βούτυρο
1 αυγό
3 κ.σ. φρέσκο γάλα
1 φέτα αφράτο ψωμί
2 κ.σ. ζάχαρη
 
Πως το κάνουμε:
Σε μια μεγάλη κούπα καφέ βάζουμε 1 κουταλιά της σούπας βούτυρο και βουτυρώνουμε όλη την επιφάνεια.
Ρίχνουμε μέσα το περιεχόμενο ενός αυγού, 2 κουταλιές της σούπας ζάχαρη και 3 κουταλιές της σούπας γάλα.
Τα χτυπάμε στη φραπεδιέρα να ανακατευτούν καλά.
Κόβουμε το ψωμί σε κυβάκια και το ρίχνουμε στην κούπα.
Ανακατεύουμε καλά και το αφήνουμε για 1 λεπτό να τραβήξει τα υγρά.
Ανακατεύουμε ξανά. Αν δούμε ότι το ψωμί ήταν πολύ σφικτό και ρούφηξε τα πάντα χωρίς να μουσκέψει, προσθέτουμε λίγο γάλα και την άλλη φορά επιλέγουμε πιο αφράτο ψωμί.
Το ψήνουμε στο φούρνο μικροκυμάτων για ενάμιση λεπτό (1:30) πάνω κάτω. Εμπειρικά ο δικός σας φούρνος μπορεί να χρειάζεται λιγότερο ή περισσότερο.
 
 

Αν θέλουμε πασπαλίζουμε από πάνω και με άλλη ζάχαρη ή με κάποιο σιρόπι.



Σου άρεσε αυτή η συνταγή; Κάνε Like! Τι σου ζητάνε;



Αυτή τη συνταγή την έχουν διαβάσει 4890 φορές.


ΠΑΣΤΕΛΙ


ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΠΙΠΕΡΙΕΣ


ΒΟΔΙΝΟ ΚΡΕΑΣ ΦΛΑΜΕΝΚΟ


ΖΥΜΑΡΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝΟ ΚΑΙ ΛΕΜΟΝΙ


ΣΑΛΙΓΚΑΡΑΚΙΑ ΤΥΡΙΟΥ


ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ


ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ ΣΕ ΦΟΡΜΑ ΓΙΑ ΚΕΙΚ


ΛΟΥΚΟΥΜΑΔΕΣ