ΒΟΔΙΝΟ ΚΡΕΑΣ ΦΛΑΜΕΝΚΟ

Η συνταγή αυτή έχει διαβαστεί 5110 φορές.


Τι θα χρειαστούμε:
750γρ φιλέτο βοδινό
1 κουταλιά της σούπας αλεύρι
2 κουταλιές της σούπας λάδι
2 ξερά κρεμμύδια κομμένα σε λεπτές φέτες
1 σκελίδα σκόρδο κομμένη σε φέτες
2 κουταλιές της σούπας ντοματοπελτέ
1 κουταλιά του γλυκού ζάχαρη
1 κουταλιά του γλυκού ρίγανη
Αλάτι
Πιπέρι
1 φλιτζάνι μπύρα
4 φέτες ψωμί του τοστ
Μουστάρδα
2 κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένο μαϊντανό
 
Πως το φτιάχνουμε:
Κόβουμε το κρέας σε μικρά κομμάτια και τα πασπαλίζουμε με το αλεύρι. Ζεσταίνουμε το λάδι, τοποθετούμε μέσα το κρέας και το αφήνουμε μέχρι να πάρει χρώμα. Προσθέτουμε τα κρεμμύδια και το σκόρδο και τα αφήνουμε να σωταριστούν. Προσθέτουμε τον ντοματοπελτέ, τη ζάχαρη, τη ρίγανη το αλάτι και το πιπέρι και αφού τα ανακατέψουμε καλά σβήνουμε με την μπύρα. Αφήνουμε το κρέας να σιγοβράσει με σκεπασμένο καπάκι. Ψήνουμε τις φέτες του τοστ από τη μια πλευρά, περνάμε με μουστάρδα από την άλλη πλευρά και τις κόβουμε διαγώνια. Βάζουμε το κρέας σε ένα βαθύ μπολ και γύρω γύρω τις φέτες του τοστ. Πασπαλίζουμε με μαϊντανό και σερβίρουμε.
Συνοδεύει άριστα ρύζι ή κροκέτες ρυζιού.


Συνταγή από Βραζιλιάνικη κουζίνα



Σου άρεσε αυτή η συνταγή; Κάνε Like! Τι σου ζητάνε;



Αυτή τη συνταγή την έχουν διαβάσει 5110 φορές.


ΜΠΑΝΑΝΕΣ ΓΛΕΙΦΙΤΖΟΥΡΙΑ


ΚΟΥΒΑ: ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΡΕΒΥΘΙΑ


ΣΟΥΠΙΕΣ ΚΡΑΣΑΤΕΣ


ΚΕΙΚ ΛΕΜΟΝΙΟΥ ΜΕ ΑΜΥΓΔΑΛΟ


ΠΑΣΤΑ ΠΙΠΕΡΙΑΣ


ABOKANTΟΣΑΛΑΤΑ


ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ


ΣΟΥΦΛΕ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ