ΤΡΑΓΑΝΕΣ ΤΗΓΑΝΙΤΕΣ ΠΑΤΑΤΕΣ

Η συνταγή αυτή έχει διαβαστεί 14850 φορές.


Τι θα χρειαστούμε:
Πατάτες (φρέσκιες)
 
Πως το κάνουμε:
Πλένουμε και ξεφλουδίζουμε τις πατάτες.
Τις κόβουμε σε μακρόστενα κομμάτια μήκους 5 - 6 εκατοστών και πάχους 1 εκατοστού.
Τις πλένουμε με νερό πολύ καλά για να φύγει το άμυλο. Αυτό είναι το βασικό κόλπο. Δεν αρκεί να τις βάλουμε σε ένα μπωλ με νερό. Πρέπει να τις πλύνουμε να φύγει το άμυλο.
Τις τηγανίζουμε σε φριτέζα στους 140 βαθμούς Κελσίου. Θα μου πείτε που να ξέρεις τη θερμοκρασία. Οι επαγγελματικές φριτέζες δεν έχουν "1, 2, 3" στην ένταση αλλά θερμοκρασία. Αν δεν έχετε παρόμοια φριτέζα, χρησιμοποιείστε θερμόμετρο φαγητού.
Αφού γίνουν (μαλακώσουν μέσα) τις αφαιρούμε, ανεβάζουμε τη θερμοκρασία στους 170 βαθμούς Κελσίου και τις περνάμε ίσα που να πάρουν χρώμα.
Έτοιμες οι τέλειες και ΤΡΑΓΑΝΕΣ από έξω, ΜΑΛΑΚΕΣ από μέσα τηγανιτές πατάτες.



Σου άρεσε αυτή η συνταγή; Κάνε Like! Τι σου ζητάνε;



Αυτή τη συνταγή την έχουν διαβάσει 14850 φορές.


ΕΝΑΣ ΛΕΥΚΟΣ ΚΑΤΑΛΕΥΚΟΣ ΣΚΑΝΤΖΟΧΟΙΡΟΣ


ΣΠΑΓΚΕΤΙ ΑΛ ΟΛΙΟ Gourmet a la μπατιρέ


ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΓΛΕΙΦΙΤΖΟΥΡΙΑ


ΠΑΓΩΤΟ


ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΓΕΜΙΣΤΟ ΜΕ ΦΕΤΑ ΚΑΙ ΠΙΠΕΡΙΕΣ


ΙΣΠΑΝΙΚΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΣΚΟΡΔΟ


ΡΩΜΑΪΚΗ ΣΑΛΑΤΑ Gourmet a la μπατιρέ


ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΜΑΝΟΥΡΙ