ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΠΛΙΓΟΥΡΙ

Η συνταγή αυτή έχει διαβαστεί 10080 φορές.


Τι θα χρειαστούμε:
(για 2 άτομα)

Μισό κοτόπουλο
1 φλιτζάνι πλιγούρι
½ φλιτζάνι ελαιόλαδο
½ φλιτζάνι λευκό κρασί
3 φλιτζάνια νερό
Αλάτι - πιπέρι
Στραγγιστό γιαούρτι
 
Πως το φτιάχνουμε:
Σε μια βαθιά κατσαρόλα ζεσταίνουμε το λάδι και τσιγαρίζουμε το κοτόπουλο κομμένο σε κομμάτια.
Όταν ροδίσει σβήνουμε με το κρασί και το αφήνουμε να πάρει μια βράση.
Στη συνέχεια ρίχνουμε το νερό και μόλις αρχίσει και κοχλάζει προσθέτουμε το πλιγούρι.
Ρίχνουμε αλάτι και πιπέρι και αφήνουμε το μίγμα να βράσει σε σιγανή φωτιά μέχρι το νερό να απορροφηθεί από το πλιγούρι.
Το σερβίρουμε ζεστό ή κρύο με γιαούρτι.



Σου άρεσε αυτή η συνταγή; Κάνε Like! Τι σου ζητάνε;



Αυτή τη συνταγή την έχουν διαβάσει 10080 φορές.


ΛΕΜΟΝΑΤΟΣ ΓΑYΡΟΣ


ΑΥΓΟ ΜΑΤΙ ΣΤΑ ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΑ


METAΓΙΟΡΤΙΝΟ CHEESECAKE


ΤΑΣ ΚΕΜΠΑΠ


ΤΣΙΠΟΥΡΕΣ ΠΙΚΑΝΤΙΚΕΣ ΜΕ ΚΕΦΑΛΟΤΥΡΙ, ΑΠΟ ΤΗ ΛΙΝΑ


ΜΕΛΙΖΑΝΕΣ ΤΟΥΡΤΑ


ΣΟΥΦΛΕ ΤΥΡΙΩΝ ΣΤΑ ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΑ


ΓΟΥΡΟΥΝΟΠΟΥΛΟ ΨΗΤΟ ΣΕ ΛΕΜΟΝΟΦΥΛΛΑ