ΧΟΙΡΙΝΟ ΜΕ ΛΑΧΑΝΟ

Η συνταγή αυτή έχει διαβαστεί 7239 φορές.


Τι θα χρειαστούμε:
(για 4 μερίδες)

1 άσπρο λάχανο, μεσαίου μεγέθους
1 ξερό κρεμμύδι
½ φλιτζάνι ελαιόλαδο
500γρ. χοιρινό κρέας
1 κουταλάκι του γλυκού κόκκινη γλυκιά πάπρικα
1 καυτερή πιπερίτσα (προαιρετικά)
½ φλιτζάνι κρασί
Χυμό από ένα λεμόνι
1 κουταλιά της σούπας ρίγανη
Αλάτι - πιπέρι (μαύρο)
 
Πως το φτιάχνουμε:
Σε μια φαρδιά κατσαρόλα ρίχνουμε το λάδι και μόλις ζεσταθεί βάζουμε το κρέας κομμένο σε μικρές μερίδες, μέχρι να πάρει χρώμα. Ρίχνουμε το κρεμμύδι και, μόλις ξανθύνει, σβήνουμε με το κρασί. Στη συνέχεια ρίχνουμε το λάχανο ψιλοκομμένο, το αλάτι, τα μπαχαρικά και το χυμό λεμονιού. Προσθέτουμε 1 φλιτζάνι νερό και αφήνουμε το φαγητό να βράσει για 1, περίπου, ώρα, μέχρι να μείνει με το λάδι.



Σου άρεσε αυτή η συνταγή; Κάνε Like! Τι σου ζητάνε;



Αυτή τη συνταγή την έχουν διαβάσει 7239 φορές.


ΜΥΔΟΠΙΛΑΦΟ


ΣΑΓΑΝΑΚΙ ΜΕ ΣΚΛΗΡΟ ΚΙΤΡΙΝΟ ΤΥΡΙ


Η ΑΣΤΡΑΠΙΑΙΑ ΤΟΥΡΤΑ ΤΗΣ ΚΑΛΟΜΑΘΗΜΕΝΗΣ


ΤΑΣ ΚΕΜΠΑΠ


ΣΚΟΡΔΑΤΗ ΤΥΡΟΚΑΥΤΕΡΗ


ΒΑΣΗ ΣΠΙΤΙΚΗΣ ΚΡΕΠΑΣ


CHEESECAKE ME ΚΑΝΤΑΪΦΙ


ΚΟΥΒΑ: ΑΒΟΚΑΝΤΟΣΑΛΑΤΑ