ΧΟΙΡΙΝΟ ΜΕ ΛΑΧΑΝΟ

Η συνταγή αυτή έχει διαβαστεί 7201 φορές.


Τι θα χρειαστούμε:
(για 4 μερίδες)

1 άσπρο λάχανο, μεσαίου μεγέθους
1 ξερό κρεμμύδι
½ φλιτζάνι ελαιόλαδο
500γρ. χοιρινό κρέας
1 κουταλάκι του γλυκού κόκκινη γλυκιά πάπρικα
1 καυτερή πιπερίτσα (προαιρετικά)
½ φλιτζάνι κρασί
Χυμό από ένα λεμόνι
1 κουταλιά της σούπας ρίγανη
Αλάτι - πιπέρι (μαύρο)
 
Πως το φτιάχνουμε:
Σε μια φαρδιά κατσαρόλα ρίχνουμε το λάδι και μόλις ζεσταθεί βάζουμε το κρέας κομμένο σε μικρές μερίδες, μέχρι να πάρει χρώμα. Ρίχνουμε το κρεμμύδι και, μόλις ξανθύνει, σβήνουμε με το κρασί. Στη συνέχεια ρίχνουμε το λάχανο ψιλοκομμένο, το αλάτι, τα μπαχαρικά και το χυμό λεμονιού. Προσθέτουμε 1 φλιτζάνι νερό και αφήνουμε το φαγητό να βράσει για 1, περίπου, ώρα, μέχρι να μείνει με το λάδι.



Σου άρεσε αυτή η συνταγή; Κάνε Like! Τι σου ζητάνε;



Αυτή τη συνταγή την έχουν διαβάσει 7201 φορές.


ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΠΙΠΕΡΙΕΣ


ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΜΕ ΦΡΕΣΚΟ ΚΡΕΜΜΥΔΑΚΙ ΚΑΙ ΑΣΠΡΗ ΣΑΛΤΣΑ


ΑΣΤΑΚΟΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ


ΠΑΣΤΑ ΦΛΩΡΑ ΜΕ ΦΡΕΣΚΑ ΣΥΚΑ (fig pasta frolla)


ΖΩΑΚΙΑ ΣΤΗ ΖΟΥΓΚΛΑ


ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ ΨΗΤΕΣ ΣΤΑ ΚΑΡΒΟΥΝΑ


ΨΑΡΟΣΟΥΠΑ


ΦΟΚΑΤΣΙΑ Gourmet a la μπατιρέ