ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΜΕ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ

Η συνταγή αυτή έχει διαβαστεί 11383 φορές.


Τι θα χρειαστούμε:
200 γρ. βούτυρο
125 γρ. ζάχαρη άχνη
1 ασπράδι αυγού
1 πρέζα αλάτι
1 φακελάκι βανίλια
350 γρ. αλεύρι
μαρμελάδα φράουλα ή βατόμουρο
ζάχαρη άχνη
 
Πως το φτιάχνουμε:
Χτυπάμε το βούτυρο με τη ζάχαρη και το ασπράδι ώσπου να αφρατέψει το μίγμα.
Προσθέτουμε το αλάτι, τη βανίλια και το αλεύρι.
Ζυμώνουμε τη ζύμη καλά και την αφήνουμε σκεπασμένη σε δροσερό μέρος.
Ανοίγουμε την ζύμη σε φύλλο λεπτό και κόβουμε μικρούς δίσκους.
Στους μισούς δίσκους βγάζουμε στο κέντρο τους με μικρά φορμάκια σε διάφορα σχέδια.
Δηλαδή το κέντρο του δίσκου μένει άδειο.
Αλείφουμε με λίγο βούτυρο ένα μεγάλο ταψί και ψήνουμε τα μπισκότα στους 200 βαθμούς για 10 λεπτά.
Ζεσταίνουμε τη μαρμελάδα και αλείφουμε τους δίσκους χωρίς τα κενά σχέδια.
Τοποθετούμε από πάνω τους δίσκους με τα κενά σχέδια και πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη.
Καλή επιτυχία!

 
Τη συνταγή μας την έστειλε η Φωτεινή Ψαρρά, Θεσσαλονίκη, μουσικός



Σου άρεσε αυτή η συνταγή; Κάνε Like! Τι σου ζητάνε;



Αυτή τη συνταγή την έχουν διαβάσει 11383 φορές.


ΚΑΝΑΠΕΔΑΚΙΑ ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΓΑΡΙΔΑΣ


ΝΤΟΛΜΑΔΑΚΙΑ ΜΕ ΜΑΥΡΟ ΛΑΧΑΝΟ, ΠΛΙΓΟΥΡΙ ΚΑΙ ΛΙΑΣΤΗ ΝΤΟΜΑΤΑ


ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΤΟΥΡΤΑ ΦΡΑΟΥΛΑΣ


ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ ΜΟΥΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ


ΖΩΑΚΙΑ ΣΤΗ ΖΟΥΓΚΛΑ


ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΣ ΠΛΑΚΙ


ΛΟΥΛΟΥΔΕΝΙΑ ΚΕΦΤΕΔΑΚΙΑ


ΣΠΙΤΙΚΑ HAMBURGERS