MUFFINS ΜΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΚΑΙ ΑΜΥΓΔΑΛΟ

Η συνταγή αυτή έχει διαβαστεί 5143 φορές.


Τι θα χρειαστούμε:
(για 12 muffins)


2 φλιτζάνια αλεύρι για όλες τις χρήσεις
2 κουταλιές του γλυκού μπέικιν πάουντερ
2 κουταλιές της σούπας σκόνη άγλυκη κακάο
2 κουταλιές της σούπα βούτυρο
2/3 φλιτζανιού ζάχαρη
2/3 φλιτζανιού γάλα
1 πρέζα αλάτι
2 αυγά
1 φλιτζάνι αμύγδαλα ψιλοκομμένα
100γρ σοκολάτα κουβερτούρα

Πως τα φτιάχνουμε:
Χτυπάμε το βούτυρο με τη ζάχαρη και τα αυγά μέχρι να λιώσει η ζάχαρη.
Προσθέτουμε το γάλα, το αλεύρι, το αλάτι, το μπείκιν και το κακάο.
Λιώνουμε τη σοκολάτα σε μπεν μαρί ή στο φούρνο μικροκυμάτων και την προσθέτουμε στο μίγμα μαζί με τα αμύγδαλα.
Τοποθετούμε ειδικά χαρτάκια σε φόρμες για μάφινς και τις γεμίζουμε κατά 2/3 με το μίγμα.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς Κελσίου για 20 - 25 λεπτά.
Αν τα ψήνουμε σε φούρνο με αέρα η θερμοκρασία θα πρέπει να είναι 160 βαθμούς Κελσίου, για 20 λεπτά.



Σου άρεσε αυτή η συνταγή; Κάνε Like! Τι σου ζητάνε;



Αυτή τη συνταγή την έχουν διαβάσει 5143 φορές.


ΦΙΛΕΤΑ ΦΛΟΡΕΝΤΙΝ ΜΕ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΣΩΤΕ


ΣΑΛΤΣΑ ΝΤΟΜΑΤΑΣ ΚΑΙ ΛΑΧΑΝΙΚΑ


ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΠΙΠΕΡΙΕΣ


ΠΟΛΥΧΡΩΜΗ ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΗ ΣΑΛΑΤΑ


ΓΑΡΙΔΕΣ ΣΑΓΑΝΑΚΙ


ΓΡΑΝΙΤΑ ΛΕΜΟΝΙ


ABOKANTΟΣΑΛΑΤΑ


ΚΕΙΚ ΛΕΜΟΝΙΟΥ ΜΕ ΑΜΥΓΔΑΛΟ