HUMMUS

Η συνταγή αυτή έχει διαβαστεί 8169 φορές.


Τι θα χρειαστούμε:
2 κούπες βρασμένα ρεβίθια
3 σκελίδες σκόρδο
½ φλιτζάνι ελαιόλαδο
3 κουταλιές ταχίνι
2 κουταλιές χυμό λεμόνι
Αλάτι
Πιπέρι
Πάπρικα
Κόλιαντρο

Πως το φτιάχνουμε:
Χτυπάμε στο μούλτι τα ρεβύθια μέχρι να γίνουν πουρές.
Προσθέτουμε το σκόρδο ψιλοκομμένο, το ελαιόλαδο, το ταχίνι, το λεμόνι, τα αλάτι και το πιπέρι.
Αν το μείγμα είναι πολύ σφιχτό προσθέτουμε μερικές κουταλιές νερό.
Όταν το σερβίρουμε γαρνίρουμε από πάνω με γλυκιά πάπρικα και κόλιαντρο.

Συνταγή από Αραβία



Σου άρεσε αυτή η συνταγή; Κάνε Like! Τι σου ζητάνε;



Αυτή τη συνταγή την έχουν διαβάσει 8169 φορές.


ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΡΟΚΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑΜΠΟΚΙ


ΚΕΙΚ ΛΕΜΟΝΙΟΥ


ΡΩΜΑΪΚΗ ΣΑΛΑΤΑ Gourmet a la μπατιρέ


ΑΝΑΠΟΔΟ, ΠΑΓΩΜΕΝΟ CHEΕSE CAKE


ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΨΩΜΙ


ΠΟΛΥΧΡΩΜΗ ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΗ ΣΑΛΑΤΑ


ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΤΟΥΡΤΑ ΦΡΑΟΥΛΑΣ


HUMMUS