HUMMUS

Η συνταγή αυτή έχει διαβαστεί 7794 φορές.


Τι θα χρειαστούμε:
2 κούπες βρασμένα ρεβίθια
3 σκελίδες σκόρδο
½ φλιτζάνι ελαιόλαδο
3 κουταλιές ταχίνι
2 κουταλιές χυμό λεμόνι
Αλάτι
Πιπέρι
Πάπρικα
Κόλιαντρο

Πως το φτιάχνουμε:
Χτυπάμε στο μούλτι τα ρεβύθια μέχρι να γίνουν πουρές.
Προσθέτουμε το σκόρδο ψιλοκομμένο, το ελαιόλαδο, το ταχίνι, το λεμόνι, τα αλάτι και το πιπέρι.
Αν το μείγμα είναι πολύ σφιχτό προσθέτουμε μερικές κουταλιές νερό.
Όταν το σερβίρουμε γαρνίρουμε από πάνω με γλυκιά πάπρικα και κόλιαντρο.

Συνταγή από Αραβία



Σου άρεσε αυτή η συνταγή; Κάνε Like! Τι σου ζητάνε;



Αυτή τη συνταγή την έχουν διαβάσει 7794 φορές.


ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΙΑ ΜΗΛΟΠΙΤΑΚΙΑ


ΚΟΥΒΑ: ΑΒΟΚΑΝΤΟΣΑΛΑΤΑ


ΣΑΛΑΤΑ ΤΟΥ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ


ΡΥΖΟΤΟ ΛΕΜΟΝΙΟΥ


ΛΙΓΚΟΥΙΝΙ ΜΕ ΠΕΣΤΟ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ


ΠΡΟΖΥΜΙ ΚΡΕΜΜΥΔΙΟΥ


ΚΕΦΤΕΔΑΚΙΑ


ΚΟΥΝΕΛΙ ΜΕ ΜΑΡΑΘΟ ΚΑΙ ΜΥΡΩΔΙΚΑ