HUMMUS

Η συνταγή αυτή έχει διαβαστεί 7628 φορές.


Τι θα χρειαστούμε:
2 κούπες βρασμένα ρεβίθια
3 σκελίδες σκόρδο
½ φλιτζάνι ελαιόλαδο
3 κουταλιές ταχίνι
2 κουταλιές χυμό λεμόνι
Αλάτι
Πιπέρι
Πάπρικα
Κόλιαντρο

Πως το φτιάχνουμε:
Χτυπάμε στο μούλτι τα ρεβύθια μέχρι να γίνουν πουρές.
Προσθέτουμε το σκόρδο ψιλοκομμένο, το ελαιόλαδο, το ταχίνι, το λεμόνι, τα αλάτι και το πιπέρι.
Αν το μείγμα είναι πολύ σφιχτό προσθέτουμε μερικές κουταλιές νερό.
Όταν το σερβίρουμε γαρνίρουμε από πάνω με γλυκιά πάπρικα και κόλιαντρο.

Συνταγή από Αραβία



Σου άρεσε αυτή η συνταγή; Κάνε Like! Τι σου ζητάνε;



Αυτή τη συνταγή την έχουν διαβάσει 7628 φορές.


ΤΟ ΑΡΝΑΚΙ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ


ΠΟΥΡΕΣ ΠΑΤΑΤΑΣ


ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΦΟΥΣΙΛΙ ΑΛΑ ΙΤΑΛΙΑ


ΜΑΓΙΚΟ ΣΟΥΦΛΕ Gourmet a la μπατιρέ


ΚΑΣΕΡΟΠΙΤΑ


ΤΑΧΙΝΟΣΑΛΑΤΑ


ΨΗΤΟ Ή ΒΡΑΣΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ


ΣΑΡΔΕΛΕΣ ΨΗΤΕΣ ΚΑΙ ΠΙΚΑΝΤΙΚΕΣ