HUMMUS

Η συνταγή αυτή έχει διαβαστεί 8256 φορές.


Τι θα χρειαστούμε:
2 κούπες βρασμένα ρεβίθια
3 σκελίδες σκόρδο
½ φλιτζάνι ελαιόλαδο
3 κουταλιές ταχίνι
2 κουταλιές χυμό λεμόνι
Αλάτι
Πιπέρι
Πάπρικα
Κόλιαντρο

Πως το φτιάχνουμε:
Χτυπάμε στο μούλτι τα ρεβύθια μέχρι να γίνουν πουρές.
Προσθέτουμε το σκόρδο ψιλοκομμένο, το ελαιόλαδο, το ταχίνι, το λεμόνι, τα αλάτι και το πιπέρι.
Αν το μείγμα είναι πολύ σφιχτό προσθέτουμε μερικές κουταλιές νερό.
Όταν το σερβίρουμε γαρνίρουμε από πάνω με γλυκιά πάπρικα και κόλιαντρο.

Συνταγή από Αραβία



Σου άρεσε αυτή η συνταγή; Κάνε Like! Τι σου ζητάνε;



Αυτή τη συνταγή την έχουν διαβάσει 8256 φορές.


ΚΕΙΚ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ


ΙΣΠΑΝΙΚΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΣΚΟΡΔΟ


ΑΥΓΟ ΜΑΤΙ ΣΤΑ ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΑ


ΒΑΝΙΛΙΕΣ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ


ΜΕΛΙΤΖΑΝΟΣΑΛΑΤΑ 5 ΑΣΤΕΡΩΝ


ΣΟΥΦΛΕ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ


ΜΠΑΛΟΤΙΝ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΡΥΖΙ KAI ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΩΣ


ΦΡΑΠΕΣ ΣΚΕΤΟΣ