ΣΠΙΤΙΚΑ HAMBURGERS

Η συνταγή αυτή έχει διαβαστεί 14385 φορές.


Τι θα χρειαστούμε:
(για 4 hamburgers)
500γρ. κιμά μοσχαρίσιο
1 ξερό κρεμμύδι
Αλάτι - πιπέρι (μαύρο)
Ψωμάκια για χάμπουργκερ

Σάλτσα B.B.Q.
2 κουταλιές της σούπας κέτσαπ
2 κουταλιές της σούπας σάλτσα Hoisin
1 κουταλιά της σούπας μουστάρδα
1 κουταλιά της σούπας μέλι

Προαιρετικά:
Φύλλα μαρούλι
Ντομάτα
Ροδέλες πιπεριάς
Κίτρινο τυρί σε φέτες

Πως τα φτιάχνουμε:
Ζυμώνουμε τον κιμά με το κρεμμύδι περασμένο στον τρίφτη, αλάτι και πιπέρι.
Πλάθουμε μεγάλα μπιφτέκια και τα ψήνουμε στα κάρβουνα ή στο γκριλ. Κόβουμε τα ψωμάκια οριζόντια στη μέση και τα ζεσταίνουμε πάνω στην ψηστέρια.
Φτιάχνουμε τα χάμπουργκερ βάζοντας λίγη σάλτσα στο κάτω ψωμάκι, το μπιφτέκι και από πάνω ό,τι άλλο θέλουμε από τα προαιρετικά.
Σερβίρουμε με πατάτες τηγανιτές και κάπου εκεί δίπλα να βρίσκονται το κέτσαπ και η μουστάρδα.
Προαιρετικά μπορούμε να τα περάσουμε, όπως είναι έτοιμα, και από την τοστιέρα.
Προαιρετικά μπορούμε να σωτάρουμε κρεμμύδι και να το προσθέσουμε στη γέμιση.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Τα έτοιμα ψωμάκια για hamburger είναι γεμάτα ζάχαρη. Προτιμήστε να φτιάξετε δικά σας ή να κάνετε σάντουιτς με κανονικό ψωμί.



Σου άρεσε αυτή η συνταγή; Κάνε Like! Τι σου ζητάνε;



Αυτή τη συνταγή την έχουν διαβάσει 14385 φορές.


ΣΟΥΒΛΑΚΙ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ


ΚΟΚΚΙΝΙΣΤΟ ΜΟΣΧΑΡΑΚΙ ΜΕ ΡΥΖΙ


Φτιάξε τη δική σου αρωματική ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ


ΚΡΕΑΤΟΠΙΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ


ΤΥΡΟΚΑΡΑΒΙΔΕΣ


ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ ΚΕΦΤΕΔΑΚΙΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ


ΡΟΚΑ ΜΕ ΨΗΜΕΝΟ ΚΑΤΣΙΚΙΣΙΟ ΤΥΡΙ


ΕΛΙΕΣ ΠΙΚΑΝΤΙΚΕΣ