ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΖΟΥΜΕΡΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ

Η συνταγή αυτή έχει διαβαστεί 17417 φορές.


Τι θα χρειαστούμε:
(για 4 σουβλάκια)


4 μεγάλες μπριζόλες
8 αποξηραμένα δαμάσκηνα
8 αποξηραμένα βερίκοκα
½ φλιτζάνι ελαιόλαδο
2 κουταλιές ξύδι
Αλάτι, πιπέρι (μαύρο)
Φασκόμηλο
Ξύλινες φουρκέτες


Πως το φτιάχνουμε:
Κόβουμε τις μπριζόλες σε κομμάτια που θα περάσουμε από ξύλινες φουρκέτες (σαν σουβλάκι) και τα βάζουμε σε ένα μπολ.
Προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά στο μπολ.
Ανακατεύουμε καλά και αφήνουμε το κρέας να μαριναριστεί στο ψυγείο όλη τη νύχτα σκεπασμένο με μεμβράνη.
Την άλλη μέρα το περνάμε στις ξύλινες φουρκέτες και ψήνουμε τα σουβλάκια στα κάρβουνα ή στο γκριλ βρέχοντάς τα που και που με τη μαρινάδα.

Συνοδεύονται και με πίτες σουβλακίου ή μπαγιάτικο ψωμί ψημένο στα κάρβουνα.



Σου άρεσε αυτή η συνταγή; Κάνε Like! Τι σου ζητάνε;



Αυτή τη συνταγή την έχουν διαβάσει 17417 φορές.


ΓΟΥΡΟΥΝΟΠΟΥΛΟ ΨΗΤΟ ΣΕ ΛΕΜΟΝΟΦΥΛΛΑ


ΓΡΗΓΟΡΟ ΧΛΩΡΟΤΥΡΙ


ABOKANTΟΣΑΛΑΤΑ


ΧΟΙΡΙΝΟ ΠΡΑΣΟΣΕΛΙΝΟ


ΤΑΡΤΑ ΛΕΜΟΝΙΟΥ


ΚΟΛΟΚΥΘΟΚΕΦΤΕΔΕΣ


ΣΠΑΓΚΕΤΙ ΑΛ ΟΛΙΟ Gourmet a la μπατιρέ


ΑΕΡΙΝΗ, ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΗ ΠΙΤΣΑ