ΑΡΑΒΙΚΕΣ ΠΙΤΕΣ

Η συνταγή αυτή έχει διαβαστεί 14996 φορές.


Τι χρειαζόμαστε:
2 κούπες αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 κούπα νερό
1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι

Πως το φτιάχνουμε:
Φτιάχνουμε ένα ζυμάρι με το αλεύρι, το νερό και το αλάτι και το αφήνουμε να ξεκουραστεί μίση ώρα.
Χωρίζουμε τη ζύμη σε μπαλάκια και ανοίγουμε κάθε ένα από αυτά σε πολύ λεπτό φύλλο.
Για μεγαλύτερη ευκολία ανοίγουμε μια μικρή πιτούλα με το ζυμάρι και τη βάζουμε πάνω σε μια λαδόκολλα.
Σκεπάζουμε με μια δεύτερη και ανοίγουμε το φύλλο ανάμεσα στις δυο λαδόκολλες.
Το πάχος κάθε πίτας θα πρέπει να είναι πολύ λεπτό.
Τηγανίζουμε σε αντικολλητικό τηγάνι με ελάχιστο λάδι και σκεπάζουμε τις πίτες με μια καθαρή πετσέτα για να μη στεγνώσουν μέχρι να τις φάμε.



Σου άρεσε αυτή η συνταγή; Κάνε Like! Τι σου ζητάνε;



Αυτή τη συνταγή την έχουν διαβάσει 14996 φορές.


ΚΡΕΜΑ ΛΕΜΟΝΙΟΥ ΜΕ ΚΡΑΣΙ


ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΡΟΚΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑΜΠΟΚΙ


ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΠΛΙΓΟΥΡΙ


ΚΟΛΟΚΥΘΟΣΟΥΠΑ


ΖΥΜΑΡΙΚΑ


ΑΥΓΟΦΕΤΑ ΤΗΣ ΣΤΙΓΜΗΣ


ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΠΛΑΚΙ


ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΑΜΠΟΥΛΕ