ΑΡΑΒΙΚΕΣ ΠΙΤΕΣ

Η συνταγή αυτή έχει διαβαστεί 14337 φορές.


Τι χρειαζόμαστε:
2 κούπες αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 κούπα νερό
1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι

Πως το φτιάχνουμε:
Φτιάχνουμε ένα ζυμάρι με το αλεύρι, το νερό και το αλάτι και το αφήνουμε να ξεκουραστεί μίση ώρα.
Χωρίζουμε τη ζύμη σε μπαλάκια και ανοίγουμε κάθε ένα από αυτά σε πολύ λεπτό φύλλο.
Για μεγαλύτερη ευκολία ανοίγουμε μια μικρή πιτούλα με το ζυμάρι και τη βάζουμε πάνω σε μια λαδόκολλα.
Σκεπάζουμε με μια δεύτερη και ανοίγουμε το φύλλο ανάμεσα στις δυο λαδόκολλες.
Το πάχος κάθε πίτας θα πρέπει να είναι πολύ λεπτό.
Τηγανίζουμε σε αντικολλητικό τηγάνι με ελάχιστο λάδι και σκεπάζουμε τις πίτες με μια καθαρή πετσέτα για να μη στεγνώσουν μέχρι να τις φάμε.



Σου άρεσε αυτή η συνταγή; Κάνε Like! Τι σου ζητάνε;



Αυτή τη συνταγή την έχουν διαβάσει 14337 φορές.


ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΡΟΚΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑΜΠΟΚΙ


ΖΩΑΚΙΑ ΣΤΗ ΖΟΥΓΚΛΑ


ΣΑΓΑΝΑΚΙ ΜΕ ΣΚΛΗΡΟ ΚΙΤΡΙΝΟ ΤΥΡΙ


ΦΑΛΑΦΕΛ


ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΙΑ ΜΗΛΟΠΙΤΑΚΙΑ


ΝΤΟΜΑΤΟΚΕΦΤΕΔΕΣ


Η ΤΥΡΟΠΙΤΑ ΤΗΣ ΤΕΜΠΕΛΑΣ


ΠΕΝΕΣ Α ΛΑ ΠΡΕΣΕΜΟΛΟ Gourmet a la μπατιρέ