ΑΡΑΒΙΚΕΣ ΠΙΤΕΣ

Η συνταγή αυτή έχει διαβαστεί 14438 φορές.


Τι χρειαζόμαστε:
2 κούπες αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 κούπα νερό
1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι

Πως το φτιάχνουμε:
Φτιάχνουμε ένα ζυμάρι με το αλεύρι, το νερό και το αλάτι και το αφήνουμε να ξεκουραστεί μίση ώρα.
Χωρίζουμε τη ζύμη σε μπαλάκια και ανοίγουμε κάθε ένα από αυτά σε πολύ λεπτό φύλλο.
Για μεγαλύτερη ευκολία ανοίγουμε μια μικρή πιτούλα με το ζυμάρι και τη βάζουμε πάνω σε μια λαδόκολλα.
Σκεπάζουμε με μια δεύτερη και ανοίγουμε το φύλλο ανάμεσα στις δυο λαδόκολλες.
Το πάχος κάθε πίτας θα πρέπει να είναι πολύ λεπτό.
Τηγανίζουμε σε αντικολλητικό τηγάνι με ελάχιστο λάδι και σκεπάζουμε τις πίτες με μια καθαρή πετσέτα για να μη στεγνώσουν μέχρι να τις φάμε.



Σου άρεσε αυτή η συνταγή; Κάνε Like! Τι σου ζητάνε;



Αυτή τη συνταγή την έχουν διαβάσει 14438 φορές.


ΚΟΚΚΙΝΙΣΤΟ ΜΟΣΧΑΡΑΚΙ ΜΕ ΡΥΖΙ


ΚΟΥΒΑ: ΚΡΕΑΣ A MANU


ΣΟΥΦΛΕ ΤΥΡΙΩΝ


ΚΟΛΟΚΥΘΟΠΙΤΑ ΓΛΥΚΙΑ


ΡΕΒΥΘΙΑ ΓΙΑΧΝΙ


ΤΣΙΠΟΥΡΕΣ ΠΙΚΑΝΤΙΚΕΣ ΜΕ ΚΕΦΑΛΟΤΥΡΙ, ΑΠΟ ΤΗ ΛΙΝΑ


METAΓΙΟΡΤΙΝΟ CHEESECAKE


ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΞΥΔΙΟΥ