ΚΡΟΚΕΤΕΣ ΠΑΣΤΟΥ ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΥ

Η συνταγή αυτή έχει διαβαστεί 17055 φορές.


Τι θα χρειαστούμε:
500γρ φιλέτο μπακαλιάρου
2 βρασμένες πατάτες
1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 σκελίδα σκόρδο
2 κουταλιές μαϊντανό
2 κουταλιές φρέσκο κόλιαντρο
1 κουταλιά κάπαρη
1 αυγό
1 λεμόνι χυμό
Πιπέρι
Λάδι για τηγάνισμα

Πως το φτιάχνουμε:
Ξαρμυρίζουμε τον μπακαλιάρο για 24 ώρες αλλάζοντας συχνά το νερό του.
Ρίχνουμε το ψάρι σε βραστό νερό και βράσουμε για 20 -25 λεπτά, τον στραγγίζουμε και τον πατάμε με το πιρούνι για να λιώσει.
Προσθέτουμε τις πατάτες περασμένες στη μηχανή του πουρέ ή λιωμένες με το πιρούνι, το κρεμμύδι, το σκόρδο και τα μπαχαρικά ψιλοκομμένα.
Προσθέτουμε το αυγό το χυμό λεμονιού και το πιπέρι και ζυμώνουμε καλά το μίγμα.
Το αφήνουμε για 30 -45 λεπτά στο ψυγείο για να σφίξει και να τραβήξει τα αρώματα.
Καίμε λάδι σε ένα βαθύ τηγάνι ή φριτέζα και παίρνουμε κουταλιές από το μίγμα και το τηγανίζουμε μέχρι να ροδοκοκκινίσει.
 



Σου άρεσε αυτή η συνταγή; Κάνε Like! Τι σου ζητάνε;



Αυτή τη συνταγή την έχουν διαβάσει 17055 φορές.


ΜΕΡΕΝΤΑ ΑΠΟ …ΣΠΙΤΙ


ΣΟΥΦΛΕ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ


ΓΚΑΣΠΑΤΣΟ


ΣΑΛΑΤΑ ΝΙΣΟΥΑΖ


ΕΛΙΕΣ ΠΙΚΑΝΤΙΚΕΣ


ΚΡΙΤΣΙΝΙΑ ΟΛΙΚΗΣ ΑΛΕΣΕΩΣ


ΚΕΤΣΑΠ


ΣΟΥΦΛΕ ΤΥΡΙΩΝ ΣΤΑ ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΑ