ΚΡΟΚΕΤΕΣ ΠΑΣΤΟΥ ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΥ

Η συνταγή αυτή έχει διαβαστεί 18650 φορές.


Τι θα χρειαστούμε:
500γρ φιλέτο μπακαλιάρου
2 βρασμένες πατάτες
1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 σκελίδα σκόρδο
2 κουταλιές μαϊντανό
2 κουταλιές φρέσκο κόλιαντρο
1 κουταλιά κάπαρη
1 αυγό
1 λεμόνι χυμό
Πιπέρι
Λάδι για τηγάνισμα

Πως το φτιάχνουμε:
Ξαρμυρίζουμε τον μπακαλιάρο για 24 ώρες αλλάζοντας συχνά το νερό του.
Ρίχνουμε το ψάρι σε βραστό νερό και βράσουμε για 20 -25 λεπτά, τον στραγγίζουμε και τον πατάμε με το πιρούνι για να λιώσει.
Προσθέτουμε τις πατάτες περασμένες στη μηχανή του πουρέ ή λιωμένες με το πιρούνι, το κρεμμύδι, το σκόρδο και τα μπαχαρικά ψιλοκομμένα.
Προσθέτουμε το αυγό το χυμό λεμονιού και το πιπέρι και ζυμώνουμε καλά το μίγμα.
Το αφήνουμε για 30 -45 λεπτά στο ψυγείο για να σφίξει και να τραβήξει τα αρώματα.
Καίμε λάδι σε ένα βαθύ τηγάνι ή φριτέζα και παίρνουμε κουταλιές από το μίγμα και το τηγανίζουμε μέχρι να ροδοκοκκινίσει.
 



Σου άρεσε αυτή η συνταγή; Κάνε Like! Τι σου ζητάνε;



Αυτή τη συνταγή την έχουν διαβάσει 18650 φορές.


ΚΟΧΛΙΔΙΑ ΚΟΚΚΙΝΙΣΤΑ


ΠΙΤΣΑ ΣΠΕΤΣΟΦΑΙ


ΠΑΓΩΤΟ ΜΑΣΤΙΧΑ


ΠΑΣΤΑ ΦΛΩΡΑ ΜΕ ΦΡΕΣΚΑ ΣΥΚΑ (fig pasta frolla)


GREEK COOKIES ΜΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΚΑΙ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ


ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΤΣΟΥΡΕΚΙ


ΣΟΥΦΛΕ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ


ΚΑΝΑΠΕΔΑΚΙΑ ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΓΑΡΙΔΑΣ