ΚΟΥΝΕΛΙ ΜΕ ΜΑΡΑΘΟ ΚΑΙ ΜΥΡΩΔΙΚΑ

Η συνταγή αυτή έχει διαβαστεί 5371 φορές.


Τι θα χρειαστούμε:
1 μικρό κουνέλι
1 ματσάκι μάραθο
½ φλιτζάνι ελαιόλαδο
2 καρότα
1 φλιτζάνι κρασί
Αλάτι πιπέρι (μαύρο)
2 κουταλιές της σούπας δεντρολίβανο
2 κουταλιές της σούπας άνηθο
1 φύλλο δάφνης
Αλεύρι για πανάρισμα

Πως το κάνουμε:
Κόβουμε το κουνέλι σε μερίδες, το αλατίζουμε, το πιπερώνομε και το περνάμε στο αλεύρι.
Ζεσταίνουμε το λάδι και ρίχνουμε τα κομμάτια του κρέατος μέσα και τα ροδίζουμε από όλες τις πλευρές.
Όταν ροδίσουν καλά ρίχνουμε το κρασί και τα αφήνουμε να πάρουν μια βράση.
Κόβουμε τα καρότα σε κύβους και τα μυρωδικά και τα ρίχνουμε στο κρέας μαζί με 1 φλιτζάνι νερό και τα αφήνουμε να βράζουν σε χαμηλή φωτιά για 1 περίπου ώρα.

Προσοχή! Το κουνέλι πωλείται ΠΑΝΤΟΤΕ μαζί με την ουρά του (μη ρωτάτε το λόγο, δεν θέλετε να τον ακούσετε).  



Σου άρεσε αυτή η συνταγή; Κάνε Like! Τι σου ζητάνε;



Αυτή τη συνταγή την έχουν διαβάσει 5371 φορές.


ΣΑΛΑΤΑ ΦΑΚΕΣ


SPECIAL ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΜΕ ΚΡΕΑΣ


ΦΟΚΑΤΣΙΑ ΜΕ ΝΤΟΜΑΤΙΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝΤΡΟΛΙΒΑΝΟ


ΨΑΡΑΚΙ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ


ΡΟΚΑ ΜΕ ΨΗΜΕΝΟ ΚΑΤΣΙΚΙΣΙΟ ΤΥΡΙ


ΧΑΝΙΩΤΙΚΗ ΚΡΕΑΤΟΤΟΥΡΤΑ


ΚΟΛΟΚΥΘΟΚΕΦΤΕΔΕΣ


ΠΑΣΤΑ ΦΛΩΡΑ ΜΕ ΦΡΕΣΚΑ ΣΥΚΑ (fig pasta frolla)