ΚΟΥΝΕΛΙ ΜΕ ΜΑΡΑΘΟ ΚΑΙ ΜΥΡΩΔΙΚΑ

Η συνταγή αυτή έχει διαβαστεί 5609 φορές.


Τι θα χρειαστούμε:
1 μικρό κουνέλι
1 ματσάκι μάραθο
½ φλιτζάνι ελαιόλαδο
2 καρότα
1 φλιτζάνι κρασί
Αλάτι πιπέρι (μαύρο)
2 κουταλιές της σούπας δεντρολίβανο
2 κουταλιές της σούπας άνηθο
1 φύλλο δάφνης
Αλεύρι για πανάρισμα

Πως το κάνουμε:
Κόβουμε το κουνέλι σε μερίδες, το αλατίζουμε, το πιπερώνομε και το περνάμε στο αλεύρι.
Ζεσταίνουμε το λάδι και ρίχνουμε τα κομμάτια του κρέατος μέσα και τα ροδίζουμε από όλες τις πλευρές.
Όταν ροδίσουν καλά ρίχνουμε το κρασί και τα αφήνουμε να πάρουν μια βράση.
Κόβουμε τα καρότα σε κύβους και τα μυρωδικά και τα ρίχνουμε στο κρέας μαζί με 1 φλιτζάνι νερό και τα αφήνουμε να βράζουν σε χαμηλή φωτιά για 1 περίπου ώρα.

Προσοχή! Το κουνέλι πωλείται ΠΑΝΤΟΤΕ μαζί με την ουρά του (μη ρωτάτε το λόγο, δεν θέλετε να τον ακούσετε).  



Σου άρεσε αυτή η συνταγή; Κάνε Like! Τι σου ζητάνε;



Αυτή τη συνταγή την έχουν διαβάσει 5609 φορές.


Η ΚΑΡΜΠΟΝΑΡΑ ΤΟΥ ΑΓΑΜΕΜΝΟΝΑ


ΧΛΩΡΟΤΥΡΙ (ΜΥΖΗΘΡΑ)


ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΞΕΡΑ ΦΑΣΟΛΙΑ ΣΑΛΑΤΑ


ΓΛΥΚΙΑ ΤΑΧΙΝΟΠΙΤΑ


ΡΕΒΥΘΙΑ ΓΙΑΧΝΙ


ΛΙΓΚΟΥΙΝΙ ΜΕ ΠΕΣΤΟ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ


ΣΟΥΠΙΕΣ ΚΡΑΣΑΤΕΣ


ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ ΓΙΑ ΚΟΡΜΟΥΣ - ΛΥΓΙΖΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΠΑΕΙ