ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΑΜΠΟΥΛΕ

Η συνταγή αυτή έχει διαβαστεί 6235 φορές.


Τι θα χρειαστούμε:
1 κούπα πλιγούρι
3 φρέσκα κρεμμυδάκια
1 αγγουράκι
½ φλιτζάνι μαϊντανό ψιλοκομμένο
1 λεμόνι (χυμό)
3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
Αλάτι - πιπέρι

Πως το φτιάχνουμε:
Πλένουμε καλά το πλιγούρι, το βάζουμε σε ένα μπολ με το χυμό λεμονιού και του ρίχνουμε 2 κούπες βραστό νερό.
Αφήνουμε για 20 περίπου λεπτά να απορροφήσει το νερό και να μαλακώσει.
Ψιλοκόβουμε τα κρεμμυδάκια, το αγγούρι και το μαϊντανό και τα προσθέτουμε στο πλιγούρι.
Ρίχνουμε αλάτι και πιπέρι και το βάζουμε στο ψυγείο για 1 ώρα τουλάχιστον.
Λίγο πριν το σερβίρουμε ρίχνουμε το λάδι.



Σου άρεσε αυτή η συνταγή; Κάνε Like! Τι σου ζητάνε;



Αυτή τη συνταγή την έχουν διαβάσει 6235 φορές.


ΠΑΣΤΑ ΦΛΩΡΑ ΜΕ ΦΡΕΣΚΑ ΣΥΚΑ (fig pasta frolla)


ΤΟ ΑΡΝΑΚΙ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ


ΛΟΥΚΟΥΜΑΔΕΣ


ΚΟΥΒΑ: ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΡΕΒΥΘΙΑ


ΣΟΥΦΛΕ ΤΥΡΙΩΝ


ΠΑΣΤΑ ΠΙΠΕΡΙΑΣ


ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΓΕΜΙΣΤΟ ΤΣΟΥΡΕΚΙ


ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΠΛΑΚΙ