ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΑΜΠΟΥΛΕ

Η συνταγή αυτή έχει διαβαστεί 6326 φορές.


Τι θα χρειαστούμε:
1 κούπα πλιγούρι
3 φρέσκα κρεμμυδάκια
1 αγγουράκι
½ φλιτζάνι μαϊντανό ψιλοκομμένο
1 λεμόνι (χυμό)
3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
Αλάτι - πιπέρι

Πως το φτιάχνουμε:
Πλένουμε καλά το πλιγούρι, το βάζουμε σε ένα μπολ με το χυμό λεμονιού και του ρίχνουμε 2 κούπες βραστό νερό.
Αφήνουμε για 20 περίπου λεπτά να απορροφήσει το νερό και να μαλακώσει.
Ψιλοκόβουμε τα κρεμμυδάκια, το αγγούρι και το μαϊντανό και τα προσθέτουμε στο πλιγούρι.
Ρίχνουμε αλάτι και πιπέρι και το βάζουμε στο ψυγείο για 1 ώρα τουλάχιστον.
Λίγο πριν το σερβίρουμε ρίχνουμε το λάδι.



Σου άρεσε αυτή η συνταγή; Κάνε Like! Τι σου ζητάνε;



Αυτή τη συνταγή την έχουν διαβάσει 6326 φορές.


ΛΑΤΙΝΙΚΗ ΑΜΕΡΙΚΗ: ΣΚΟΡΔΟΣΟΥΠΑ


ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΙΑ ΜΗΛΟΠΙΤΑΚΙΑ


ΕΞΩΤΙΚΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ


ΜΕΛΙΤΖΑΝΟΣΑΛΑΤΑ ΣΑΝ ΒΕΛΟΥΔΙΝΗ ΜΟΥΣ


ΙΤΑΛΙΚΟ ΓΛΥΚΟ ΜΕ RICOTTA


ΤΟ ΑΡΝΑΚΙ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ


ΠΕΣΤΟ ΜΑΪΝΤΑΝΟΥ


ΠΙΤΣΑ ...ΣΟΥΒΛΑΚΙ