ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΑΜΠΟΥΛΕ

Η συνταγή αυτή έχει διαβαστεί 6051 φορές.


Τι θα χρειαστούμε:
1 κούπα πλιγούρι
3 φρέσκα κρεμμυδάκια
1 αγγουράκι
½ φλιτζάνι μαϊντανό ψιλοκομμένο
1 λεμόνι (χυμό)
3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
Αλάτι - πιπέρι

Πως το φτιάχνουμε:
Πλένουμε καλά το πλιγούρι, το βάζουμε σε ένα μπολ με το χυμό λεμονιού και του ρίχνουμε 2 κούπες βραστό νερό.
Αφήνουμε για 20 περίπου λεπτά να απορροφήσει το νερό και να μαλακώσει.
Ψιλοκόβουμε τα κρεμμυδάκια, το αγγούρι και το μαϊντανό και τα προσθέτουμε στο πλιγούρι.
Ρίχνουμε αλάτι και πιπέρι και το βάζουμε στο ψυγείο για 1 ώρα τουλάχιστον.
Λίγο πριν το σερβίρουμε ρίχνουμε το λάδι.



Σου άρεσε αυτή η συνταγή; Κάνε Like! Τι σου ζητάνε;



Αυτή τη συνταγή την έχουν διαβάσει 6051 φορές.


ΓΡΑΝΙΤΑ ...ΠΕΠΟΥΖΙ


ΑΣΤΕΡΑΚΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΜΕ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΜΗΛΟ


ΠΙΚΑΝΤΙΚΟ ΦΙΛΕΤΟ ΨΑΡΙΟΥ ΣΤΑ ΚΑΡΒΟΥΝΑ


CLUB SANDWICH ΜΕ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ


ΧΟΙΡΙΝΕΣ ΜΠΡΙΖΟΛΕΣ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΩΝ


CHEESECAKE ME ΚΑΝΤΑΪΦΙ


ΦΟΚΑΤΣΙΑ Gourmet a la μπατιρέ


ΚΥΔΩΝΑΤΟ