ΛΙΑΣΤΕΣ ΝΤΟΜΑΤΕΣ

Η συνταγή αυτή έχει διαβαστεί 10666 φορές.


Τι θα χρειαστούμε:

Ντομάτες με σφιχτή σάρκα
Χοντρό αλάτι
Πιπέρι (μαύρο)
Ξύδι (λευκό κρασόξυδο)
Ελαιόλαδο
Λίγη κάπαρη (προαιρετικά)


Πως το φτιάχνουμε:

Κόβουμε τις ντομάτες στη μέση (οριζόντια) και αδειάζουμε τα σπόρια της.
Ρίχνουμε αλάτι και πιπέρι και βάζουμε όλα τα κομμάτια σε ένα ταψί.
Ραντίζουμε με ξύδι και αφήνουμε τις ντομάτες να στεγνώσουν στο φούρνο στους 50 βαθμούς Κελσίου.
Το καλοκαίρι μπορούμε να αφήσουμε έξω τις ντομάτες σε ένα ηλιόλουστο μέρος να στεγνώσουν, σκεπασμένες με ένα τούλι για να προστατεύονται από τα διάφορα έντομα ή ακόμη και από τα πουλιά.
Όταν στεγνώσουν, τις φυλάμε σε ένα γυάλινο βάζο σκεπασμένες με ελαιόλαδο και λίγη κάπαρη.

Δοκιμάστε τις στην σαλάτα, μέσα σε κοκκινιστά φαγητά, παντού.
Η γεύση τους θα σας εκπλήξει.
 



Σου άρεσε αυτή η συνταγή; Κάνε Like! Τι σου ζητάνε;



Αυτή τη συνταγή την έχουν διαβάσει 10666 φορές.


ΡΩΣΙΚΗ ΤΟΡΠΙΛΗ (ΠΙΡΟΣΚΙ ΜΕ ΠΑΤΑΤΑ) Gourmet a la μπατιρέ


ΤΟΜΑΤΕΣ ΜΕ ΑΥΓΑ (και φέτα)


ΓΑΡΙΔΕΣ ΣΑΓΑΝΑΚΙ


ΧΑΝΙΩΤΙΚΗ ΚΡΕΑΤΟΤΟΥΡΤΑ


ΜΕΛΙΤΖΑΝΟΣΑΛΑΤΑ 5 ΑΣΤΕΡΩΝ


ΜΕΛΟΜΑΚΑΡΟΝΑ


ΠΟΥΡΕΣ ΠΑΤΑΤΑΣ


ΣΝΙΤΣΕΛ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΛΑΧΑΝΙΚΑ