ΣΚΟΥΜΠΡΙ ΜΕ ΜΟΣΧΟΛΕΜΟΝΟ ΚΑΙ ΚΟΛΙΑΝΤΡΟ

Η συνταγή αυτή έχει διαβαστεί 7503 φορές.


Τι θα χρειαστούμε:
(για 2 άτομα)


2 σκουμπριά
1 κουταλάκι ξερό κόλιαντρο
2 κλωνάρια φρέσκο κόλιαντρο
1 πιπεριά τσίλι
2 κουταλιές της σούπας λάδι
1 μοσχολέμονο
Αλάτι
Πιπέρι

Πως το φτιάχνουμε:
Καθαρίζουμε καλά τα ψάρια και αφαιρούμε τα λέπια και τα εντόσθια.
Χτυπάμε στο γουδί τα μπαχαρικά μαζί με το αλάτι και πασπαλίζουμε με το μίγμα μέσα - έξω τα ψάρια.
Κόβουμε το μοσχολέμονο σε φέτες και τις τοποθετούμε μέσα στην κοιλιά των ψαριών.
Αφήνουμε τα ψάρια για 1 τουλάχιστον ώρα να τραβήξουν τα αρώματα.
Αλείφουμε τα ψάρια με το λάδι και τα ψήνουμε στο γκριλ ή στα κάρβουνα.



Σου άρεσε αυτή η συνταγή; Κάνε Like! Τι σου ζητάνε;



Αυτή τη συνταγή την έχουν διαβάσει 7503 φορές.


ΚΑΤΑΛΑΝΙΚΗ ΚΡΕΜΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ


ΤΟΝΟΣΑΛΑΤΑ


ΠΑΝΤΖΑΡΙΑ ΜΕ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΚΑΙ ΚΑΡΥΔΙΑ


ΤΥΡΟΛΟΥΚΟΥΜΑΔΕΣ


ΚΕΙΚ ΛΕΜΟΝΙΟΥ ΜΕ ΠΑΠΑΡΟΥΝΟΣΠΟΡΟ


ΤΗΓΑΝΙΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ


ΝΤΟΛΜΑΔΑΚΙΑ ΜΕ ΜΑΥΡΟ ΛΑΧΑΝΟ, ΠΛΙΓΟΥΡΙ ΚΑΙ ΛΙΑΣΤΗ ΝΤΟΜΑΤΑ


ΤΗΓΑΝΗΤΑ ΤΥΡΟΠΙΤΑΚΙΑ ΣΤΗ ΣΤΙΓΜΗ