ΒΑΚΑΛΑΟΣ ΜΕ ΚΑΡΥΔΑ

Η συνταγή αυτή έχει διαβαστεί 4593 φορές.


Τι θα χρειαστούμε:
4 κομμάτια φιλέτο βακαλάου
½ φλιτζάνι σχοινόπρασο
1 μικρό κόκκινο κρεμμύδι
1 σκελίδα σκόρδο
1 πιπεριά τσίλι
1 κουταλιά φρέσκο τζίντζερ
½ κουταλάκι κουρκουμά
2 κουταλιές βούτυρο
1 φλιτζάνι γάλα καρύδας
2 κουταλιές της σούπας λεμόνι
Αλάτι - πιπέρι

Πως το φτιάχνουμε:
Πλένουμε και στεγνώνουμε τα φιλέτα ψαριού.
Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο, το σχοινόπρασο, το τσίλι και το τζίντζερ.
Τα βάζουμε στο μούλτι και προσθέτουμε το βούτυρο, το λεμόνι και το γάλα καρύδας σιγά σιγά έτσι ώστε να γίνει ένα κρεμώδες μίγμα.
Ρίχνουμε το μίγμα σε ένα τηγάνι και βάζουμε μέσα τα φιλέτα και τα αφήνουμε να ψηθούν σε μέτρια φωτιά για 15 -20 λεπτά.

Συνταγή από την Ινδονησία
 



Σου άρεσε αυτή η συνταγή; Κάνε Like! Τι σου ζητάνε;



Αυτή τη συνταγή την έχουν διαβάσει 4593 φορές.


ΡΟΛΟ ΚΙΜΑ ΜΕ ΑΥΓΑ ΚΑΙ ΤΥΡΙ


ΩΜΑ ΤΥΡΟΜΠΑΛΑΚΙΑ


HUMMUS


ΡΩΜΑΪΚΗ ΣΑΛΑΤΑ Gourmet a la μπατιρέ


ΠΛΙΓΟΥΡΟΚΕΦΤΕΔΕΣ


ΠΙΚΑΝΤΙΚΟ ΦΙΛΕΤΟ ΨΑΡΙΟΥ ΣΤΑ ΚΑΡΒΟΥΝΑ


ΛΑΜΠΡΟΨΩΜΟ


ΥΓΡΟ ΚΕΙΚ ΣΕ ΦΟΡΜΑΚΙΑ ΜΕ ΠΑΓΩΤΟ