ΠΙΚΑΝΤΙΚΟ ΦΙΛΕΤΟ ΨΑΡΙΟΥ ΣΤΑ ΚΑΡΒΟΥΝΑ

Η συνταγή αυτή έχει διαβαστεί 6952 φορές.


Τι θα χρειαστούμε:
(για 2 άτομα)

2 φιλέτα λευκού ψαριού
1 κουταλιά της σούπας γλυκιά πάπρικα
1 κουταλάκι του γλυκού θυμάρι ή ρίγανη
1 κουταλάκι του γλυκού πιπέρι καγιέν
1 κουταλάκι του γλυκού μαύρο πιπέρι
Ξύσμα από ½ λεμόνι
Αλάτι
2 κουταλιές λάδι

Πως το φτιάχνουμε:
Ανακατεύουμε καλά τα μυρωδικά, το ξύσμα λεμονιού, το αλάτι και το λάδι και αλείφουμε με το μίγμα τα φιλέτα.
Τα αφήνουμε 30 λεπτά στο ψυγείο να μαριναριστούν και μετά τα ψήνουμε στα κάρβουνα για 10λεπτά από κάθε πλευρά.

 



Σου άρεσε αυτή η συνταγή; Κάνε Like! Τι σου ζητάνε;



Αυτή τη συνταγή την έχουν διαβάσει 6952 φορές.


ΠΑΣΤΑ ΦΛΩΡΑ ΜΕ ΦΡΕΣΚΑ ΣΥΚΑ (fig pasta frolla)


ΚΟΛΟΚΥΘΟΚΕΦΤΕΔΕΣ


ΜΠΡΑΤΚΑΡΤΟΦΕΛΝ (BRATKARTOFFELN)


ΦΟΚΑΤΣΙΑ ΜΕ ΝΤΟΜΑΤΙΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝΤΡΟΛΙΒΑΝΟ


ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΞΥΔΙΟΥ


ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΡΟΚΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑΜΠΟΚΙ


ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΞΕΡΑ ΦΑΣΟΛΙΑ ΣΑΛΑΤΑ


ΣΑΡΔΕΛΑ ΣΕ ΑΜΠΕΛΟΦΥΛΛΟ