ΠΙΚΑΝΤΙΚΟ ΦΙΛΕΤΟ ΨΑΡΙΟΥ ΣΤΑ ΚΑΡΒΟΥΝΑ

Η συνταγή αυτή έχει διαβαστεί 6877 φορές.


Τι θα χρειαστούμε:
(για 2 άτομα)

2 φιλέτα λευκού ψαριού
1 κουταλιά της σούπας γλυκιά πάπρικα
1 κουταλάκι του γλυκού θυμάρι ή ρίγανη
1 κουταλάκι του γλυκού πιπέρι καγιέν
1 κουταλάκι του γλυκού μαύρο πιπέρι
Ξύσμα από ½ λεμόνι
Αλάτι
2 κουταλιές λάδι

Πως το φτιάχνουμε:
Ανακατεύουμε καλά τα μυρωδικά, το ξύσμα λεμονιού, το αλάτι και το λάδι και αλείφουμε με το μίγμα τα φιλέτα.
Τα αφήνουμε 30 λεπτά στο ψυγείο να μαριναριστούν και μετά τα ψήνουμε στα κάρβουνα για 10λεπτά από κάθε πλευρά.

 



Σου άρεσε αυτή η συνταγή; Κάνε Like! Τι σου ζητάνε;



Αυτή τη συνταγή την έχουν διαβάσει 6877 φορές.


ΑΥΓΟΦΕΤΑ ΤΗΣ ΣΤΙΓΜΗΣ


ΛΟΥΚΟΥΜΑΔΕΣ ΜΗΛΟΥ


ΚΟΥΒΑΝΕΖΙΚΟ ΡΥΖΟΓΑΛΟ


ΠΕΝΕΣ Α ΛΑ ΠΡΕΣΕΜΟΛΟ Gourmet a la μπατιρέ


ΣΤΗΘΟΣ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ


ΚΑΣΕΡΟΠΙΤΑ


ΨΗΤΑ ΜΗΛΑ ΜΕ ΣΤΑΦΙΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΡΥΔΙ


ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΛΟΥΚΟΥΜΑΣ ΜΕ ΤΡΥΠΑ