ΠΙΚΑΝΤΙΚΟ ΦΙΛΕΤΟ ΨΑΡΙΟΥ ΣΤΑ ΚΑΡΒΟΥΝΑ

Η συνταγή αυτή έχει διαβαστεί 7480 φορές.


Τι θα χρειαστούμε:
(για 2 άτομα)

2 φιλέτα λευκού ψαριού
1 κουταλιά της σούπας γλυκιά πάπρικα
1 κουταλάκι του γλυκού θυμάρι ή ρίγανη
1 κουταλάκι του γλυκού πιπέρι καγιέν
1 κουταλάκι του γλυκού μαύρο πιπέρι
Ξύσμα από ½ λεμόνι
Αλάτι
2 κουταλιές λάδι

Πως το φτιάχνουμε:
Ανακατεύουμε καλά τα μυρωδικά, το ξύσμα λεμονιού, το αλάτι και το λάδι και αλείφουμε με το μίγμα τα φιλέτα.
Τα αφήνουμε 30 λεπτά στο ψυγείο να μαριναριστούν και μετά τα ψήνουμε στα κάρβουνα για 10λεπτά από κάθε πλευρά.

 



Σου άρεσε αυτή η συνταγή; Κάνε Like! Τι σου ζητάνε;



Αυτή τη συνταγή την έχουν διαβάσει 7480 φορές.


ΡΟΛΑΚΙΑ ΚΑΝΕΛΑΣ


ΠΙΤΣΑΚΙΑ!!!


ΜΠΑΛΟΤΙΝ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΡΥΖΙ KAI ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΩΣ


ΓΑΡΙΔΕΣ ΣΚΟΡΔΑΤΕΣ (ΚΟΥΒΑ)


MUFFINS ΜΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΚΑΙ ΑΜΥΓΔΑΛΟ


ΦΟΚΑΤΣΙΑ ΜΕ ΝΤΟΜΑΤΙΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝΤΡΟΛΙΒΑΝΟ


ΒΑΚΑΛΑΟΣ ΜΕ ΚΑΡΥΔΑ


ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΡΝΙΘΑ ΜΕΤΑ ΣΙΤΟΥ Gourmet a la μπατιρέ