ΚΟΥΒΑ: ΑΒΟΚΑΝΤΟΣΑΛΑΤΑ

Η συνταγή αυτή έχει διαβαστεί 5528 φορές.


Τι θα χρειαστούμε:
4 μέτρια αβοκάντο, ώριμα αλλά όχι παραγινομένα
1 μεγάλο κόκκινο κρεμμύδι
5 φύλλα μαρούλι
3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
3 κουταλάκια του γλυκού κόκκινο κρασόξυδο
αλάτι
 
Πώς θα το φτιάχνουμε:
Πλένουμε πολύ καλά τα μαρουλόφυλλα, χωρίς, όμως, να τα σπάσουμε και τα απλώνουμε στο πιάτο σε ένα όμορφο σχέδιο.
Ξεφλουδίζουμε και κόβουμε τα αβοκάντο σε φέτες και μετά τα απλώνουμε πάνω από τα μαρουλόφυλλα.
Καθαρίζουμε το κρεμμύδι και το κόβουμε σε δακτυλίδια τα οποία τα βάζουμε πάνω από το αβοκάντο.
Σε ένα μικρό μπολ χτυπάμε το ελαιόλαδο με το ξύδι και το περιχύνουμε πάνω από τη σαλάτα.
Μόλις κάτσει το λαδόξυδο αλατίζουμε και βάζουμε τη σαλάτα στο ψυγείο για είκοσι λεπτά περίπου.
 
Συνταγή από την Κούβα



Σου άρεσε αυτή η συνταγή; Κάνε Like! Τι σου ζητάνε;



Αυτή τη συνταγή την έχουν διαβάσει 5528 φορές.


ΣΑΡΔΕΛΑ ΣΕ ΑΜΠΕΛΟΦΥΛΛΟ


ΤΣΙΠΟΥΡΕΣ ΠΙΚΑΝΤΙΚΕΣ ΜΕ ΚΕΦΑΛΟΤΥΡΙ, ΑΠΟ ΤΗ ΛΙΝΑ


ΣΠΙΤΙΚΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ


ΣΑΛΤΣΑ ΝΤΟΜΑΤΑΣ ΚΑΙ ΛΑΧΑΝΙΚΑ


ΣΑΛΤΣΑ ΒΙΝΕΓΚΡΕΤ VINAIGRETTE


ΦΟΚΑΤΣΙΑ ΜΕ ΝΤΟΜΑΤΙΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝΤΡΟΛΙΒΑΝΟ


ΡΟΚΑ ΜΕ ΨΗΜΕΝΟ ΚΑΤΣΙΚΙΣΙΟ ΤΥΡΙ


ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ ΨΗΤΕΣ ΣΤΑ ΚΑΡΒΟΥΝΑ