ΡΟΚΑ ΜΕ ΨΗΜΕΝΟ ΚΑΤΣΙΚΙΣΙΟ ΤΥΡΙ

Η συνταγή αυτή έχει διαβαστεί 7561 φορές.


Τι θα χρειαστούμε:
150 γραμμάρια ρόκα
3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
2 κουταλιές της σούπας ξύδι μπαλσάμικο
1 κουταλιά της σούπας μουστάρδα
2 κουταλιές της σούπας ρόδι
1 κουταλιά της σούπας αμύγδαλα ασπρισμένα
1 κομμάτι σκληρό κατσικίσιο τυρί
Φρέσκια ρίγανη
Αλάτι – πιπέρι

Πως το φτιάχνουμε:
Πλένουμε πολύ καλά τη ρόκα, την στραγγίζουμε και τη βάζουμε σε μια σαλατιέρα.
Χτυπάμε καλά το λάδι, το ξύδι, τη μουστάρδα, το αλάτι και το πιπέρι.
Σε πολύ δυνατή φωτιά ψήνουμε το τυρί σε ψηστιέρα ή στο γκρίλ. Μπορούμε να το ψήσουμε σε πολύ δυνατό φούρνο τυλιγμένο μέσα σε αλουμινόχαρτο για να μη λιώσει.
Το βάζουμε πάνω στη ρόκα περιχύνουμε με το λαδόξυδο, ρίχνουμε τη ρίγανη, το αμύγδαλο και το ρόδι και σερβίρουμε με φρυγανισμένο ψωμί.

 



Σου άρεσε αυτή η συνταγή; Κάνε Like! Τι σου ζητάνε;



Αυτή τη συνταγή την έχουν διαβάσει 7561 φορές.


ΧΟΙΡΙΝΟ ΠΡΑΣΟΣΕΛΙΝΟ


ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΡΟΚΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑΜΠΟΚΙ


ΑΝΑΠΟΔΟ, ΠΑΓΩΜΕΝΟ CHEΕSE CAKE


ΚΟΛΟΚΥΘΟΣΟΥΠΑ


ΚΑΝΑΠΕΔΑΚΙΑ ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΓΑΡΙΔΑΣ


ΠΕΣΤΟ ΜΑΪΝΤΑΝΟΥ


ΑΕΡΙΝΗ, ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΗ ΠΙΤΣΑ


ΚΟΥΒΑ: ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΡΕΒΥΘΙΑ