ΡΟΚΑ ΜΕ ΨΗΜΕΝΟ ΚΑΤΣΙΚΙΣΙΟ ΤΥΡΙ

Η συνταγή αυτή έχει διαβαστεί 7936 φορές.


Τι θα χρειαστούμε:
150 γραμμάρια ρόκα
3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
2 κουταλιές της σούπας ξύδι μπαλσάμικο
1 κουταλιά της σούπας μουστάρδα
2 κουταλιές της σούπας ρόδι
1 κουταλιά της σούπας αμύγδαλα ασπρισμένα
1 κομμάτι σκληρό κατσικίσιο τυρί
Φρέσκια ρίγανη
Αλάτι – πιπέρι

Πως το φτιάχνουμε:
Πλένουμε πολύ καλά τη ρόκα, την στραγγίζουμε και τη βάζουμε σε μια σαλατιέρα.
Χτυπάμε καλά το λάδι, το ξύδι, τη μουστάρδα, το αλάτι και το πιπέρι.
Σε πολύ δυνατή φωτιά ψήνουμε το τυρί σε ψηστιέρα ή στο γκρίλ. Μπορούμε να το ψήσουμε σε πολύ δυνατό φούρνο τυλιγμένο μέσα σε αλουμινόχαρτο για να μη λιώσει.
Το βάζουμε πάνω στη ρόκα περιχύνουμε με το λαδόξυδο, ρίχνουμε τη ρίγανη, το αμύγδαλο και το ρόδι και σερβίρουμε με φρυγανισμένο ψωμί.

 



Σου άρεσε αυτή η συνταγή; Κάνε Like! Τι σου ζητάνε;



Αυτή τη συνταγή την έχουν διαβάσει 7936 φορές.


ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΧΑΜΠΟΥΡΓΚΕΡ


ΚΕΦΤΕΔΑΚΙΑ


ΜΑΓΙΚΟ ΣΟΥΦΛΕ Gourmet a la μπατιρέ


ΤΣΙΠΟΥΡΕΣ ΠΙΚΑΝΤΙΚΕΣ ΜΕ ΚΕΦΑΛΟΤΥΡΙ, ΑΠΟ ΤΗ ΛΙΝΑ


ΤΑΣ ΚΕΜΠΑΠ


ΚΡΕΜΑ ΛΕΜΟΝΙΟΥ ΜΕ ΚΡΑΣΙ


ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΓΕΜΙΣΤΟ ΜΕ ΦΕΤΑ ΚΑΙ ΠΙΠΕΡΙΕΣ


ΣΚΟΥΜΠΡΙ ΜΕ ΜΟΣΧΟΛΕΜΟΝΟ ΚΑΙ ΚΟΛΙΑΝΤΡΟ