ΙΣΠΑΝΙΚΗ ΠΙΠΕΡΑΤΑ

Η συνταγή αυτή έχει διαβαστεί 5582 φορές.


Τι θα χρειαστούμε:
(για 4 άτομα)


3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι
1 μεγάλη κίτρινη πιπεριά
1 μεγάλη πράσινη πιπεριά
1 μεγάλη κόκκινη πιπεριά
2 ντομάτες
Μαϊντανό
8 αυγά
Αλάτι – πιπέρι
4 χοντρές φέτες χωριάτικο ψωμί

Πως το φτιάχνουμε:
Ψιλοκόβουμε τα λαχανικά.
Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε το λάδι και ρίχνουμε το κρεμμύδι να ξανθίσει.
Προσθέτουμε τις πιπεριές και ψήνουμε σε χαμηλή φωτιά για 15 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν οι πιπεριές.
Προσθέτουμε στη συνέχεια τα αυγά χτυπημένα καλά και ανακατεύουμε το μίγμα μέχρι να ψηθούν τα αυγά.
Τέλος ρίχνουμε τις ντομάτες ψιλοκομμένες, το μαϊντανό, αλάτι και πιπέρι και ανακατεύουμε πολύ καλά.
Σερβίρουμε την πιπεράτα πάνω στις φέτες του χωριάτικου ψωμιού.


Συνταγή από την ισπανική κουζίνα

 



Σου άρεσε αυτή η συνταγή; Κάνε Like! Τι σου ζητάνε;



Αυτή τη συνταγή την έχουν διαβάσει 5582 φορές.


MUFFIN ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ


SHRIMPS ALA CHEF\'S


ΜΠΡΑΤΚΑΡΤΟΦΕΛΝ (BRATKARTOFFELN)


ΑΤΟΜΙΚΗ ΚΟΤΟΠΙΤΑ


ΓΟΥΡΟΥΝΟΠΟΥΛΟ ΨΗΤΟ ΣΕ ΛΕΜΟΝΟΦΥΛΛΑ


ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΑΜΠΟΥΡΚΕΡ


ΦΟΚΑΤΣΙΑ ΜΕ ΝΤΟΜΑΤΙΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝΤΡΟΛΙΒΑΝΟ


ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΓΕΜΙΣΤΟ ΜΕ ΦΕΤΑ ΚΑΙ ΠΙΠΕΡΙΕΣ