ΙΣΠΑΝΙΚΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΣΚΟΡΔΟ

Η συνταγή αυτή έχει διαβαστεί 6495 φορές.


Τι θα χρειαστούμε:
(για 4 άτομα)

1 κοτόπουλο κομμένο σε κομμάτια
½ φλιτζάνι αλεύρι
1 κουταλάκι πάπρικα γλυκιά
½ κουταλάκι πιπέρι καγιέν
Αλάτι
1 φλιτζάνι λευκό κρασί
1 κεφάλι σκόρδο
2 κούπες ζωμό κότας ή λαχανικών
1 φλιτζάνι ελαιόλαδο
2 δαφνόφυλλα
 
Πως το φτιάχνουμε:
Ανακατεύουμε το αλεύρι με τα πιπέρια και το αλάτι.
Αλευρώνουμε το κοτόπουλο και το τηγανίζουμε στο ελαιόλαδο μέχρι να πάρει χρώμα.
Προσθέτουμε το σκόρδο καθαρισμένο ανακατεύουμε και ρίχνουμε το κρασί.
Μόλις αυτό εξατμιστεί ρίχνουμε το ζωμό και τα δαφνόφυλλα και τα αφήνουμε σε σιγανή φωτιά για 30 περίπου λεπτά.
Αν δεν έχει πήξει η σάλτσα βγάζουμε το κοτόπουλο και την αφήνουμε να βράσει μέχρι να δέσει.

Συνταγή από την ισπανική κουζίνα.
 



Σου άρεσε αυτή η συνταγή; Κάνε Like! Τι σου ζητάνε;



Αυτή τη συνταγή την έχουν διαβάσει 6495 φορές.


ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΠΛΙΓΟΥΡΙ


ΖΥΜΗ ΠΙΤΣΑΣ


ΝΤΟΛΜΑΔΑΚΙΑ ΜΕ ΜΑΥΡΟ ΛΑΧΑΝΟ, ΠΛΙΓΟΥΡΙ ΚΑΙ ΛΙΑΣΤΗ ΝΤΟΜΑΤΑ


ΛΙΓΚΟΥΙΝΙ ΜΕ ΠΕΣΤΟ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ


ΛΟΥΛΟΥΔΕΝΙΑ ΚΕΦΤΕΔΑΚΙΑ


ΚΟΥΒΑ: ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΡΕΒΥΘΙΑ


ΑΧ- ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ


METAΓΙΟΡΤΙΝΟ CHEESECAKE