ΧΟΙΡΙΝΟ ΤΩΝ ΒΑΣΚΩΝ

Η συνταγή αυτή έχει διαβαστεί 5832 φορές.


Τι θα χρειαστούμε:
(για 4 άτομα)


1 κούπα ξερά λευκά φασόλια
600γραμμάρια χοιρινό κρέας με λίπος
2 ξερά κρεμμύδια
2 σκελίδες σκόρδο
1 καρότο
2 ντομάτες
1 πράσινη πιπεριά
1 πορτοκάλι, τη φλούδα
3 - 4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
1 κουταλάκι γλυκιά πάπρικα
Αλάτι – πιπέρι
 
Πως το φτιάχνουμε:
Βάζουμε από το βράδυ τα φασόλια σε νερό να φουσκώσουν.
Την άλλη μέρα τα βάζουμε να βράσουν με το κρεμμύδι και το καρότο.
Όταν είναι έτοιμα, τα σουρώνουμε και τα αφήνουμε στην άκρη.
Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε το λάδι και ρίχνουμε το κρέας κομμένο σε κύβους.
Όταν πάρουν χρώμα προσθέτουμε το άλλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο, το σκόρδο ψιλοκομμένο και τις πιπεριές κομμένες σε λωρίδες.
Ανακατεύουμε για 2 λεπτά και προσθέτουμε τις ντομάτες κομμένες σε μικρά κυβάκια.
Μόλις πάρει βράση, προσθέτουμε τα φασόλια και τη φλούδα του πορτοκαλιού.
Ανακατεύουμε καλά και ρίχνουμε το μίγμα σε ένα ταψί και το βάζουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς Κελσίου για 30 με 40 λεπτά.
Γαρνίρουμε, τέλος, με λίγο μαϊντανό.



Σου άρεσε αυτή η συνταγή; Κάνε Like! Τι σου ζητάνε;



Αυτή τη συνταγή την έχουν διαβάσει 5832 φορές.


Εσκαλοπίνια με ρύζι


ΚΟΥΒΑ: ΚΡΕΑΣ A MANU


ΝΤΟΛΜΑΔΑΚΙΑ ΜΕ ΜΑΥΡΟ ΛΑΧΑΝΟ, ΠΛΙΓΟΥΡΙ ΚΑΙ ΛΙΑΣΤΗ ΝΤΟΜΑΤΑ


ΓΟΥΡΟΥΝΟΠΟΥΛΟ ΨΗΤΟ ΣΕ ΛΕΜΟΝΟΦΥΛΛΑ


ΚΑΛΑΜΑΡΑΚΙΑ ΓΕΜΙΣΤΑ


ΩΜΑ ΤΥΡΟΜΠΑΛΑΚΙΑ


ΤΟΝΑΚΙΑ


Φτιάξε τη δική σου αρωματική ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ