ΣΑΛΑΤΑ ΝΙΣΟΥΑΖ

Η συνταγή αυτή έχει διαβαστεί 8641 φορές.


Τι θα χρειαστούμε:
1 κούπα πράσινα βρασμένα φασολάκια
1 κούπα βρασμένες πατάτες
1 μεγάλη ντομάτα
3 βραστά αυγά
1 κονσέρβα τόνο σε νερό
1 φλιτζάνι μαύρες ελιές
4 -5 αντζούγιες
2 κουταλιές της σούπας μαϊντανό
1 φλιτζάνι ελαιόλαδο
3 κουταλιές ξύδι
1 κουταλάκι μουστάρδα
2 σκελίδες σκόρδο
Αλάτι – πιπέρι


Πως το φτιάχνουμε:
Χτυπάμε πολύ καλά το ελαιόλαδο, το ξύδι, τη μουστάρδα, το σκόρδο ψιλοκομμένο, αλάτι και πιπέρι.
Σε μια πιατέλα βάζουμε τα φασολάκια κομμένα στη μέση ή στα τρία, τις πατάτες κομμένες σε κύβους, τη ντομάτα κομμένη κυδωνάτη, τον τόνο κομμένο σε κομμάτια, τις αντζούγιες, τις ελιές και τα αυγά κομμένα στα 4.
Περιχύνουμε με το μίγμα του λαδιού και τα αφήνουμε για 15 λεπτά στο ψυγείο να κρυώσουν.
Εναλλακτικά αντί για αντσούγιες μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε παστές σαρδέλες.



Σου άρεσε αυτή η συνταγή; Κάνε Like! Τι σου ζητάνε;



Αυτή τη συνταγή την έχουν διαβάσει 8641 φορές.


ΚΟΥΝΕΛΙ ΜΕ ΜΑΡΑΘΟ ΚΑΙ ΜΥΡΩΔΙΚΑ


ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΣΑΛΑΤΑ


ΤΥΡΟΚΑΥΤΕΡΗ


ΛΙΓΚΟΥΙΝΙ ΜΕ ΠΕΣΤΟ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ


ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΜΕ ΦΡΕΣΚΟ ΚΡΕΜΜΥΔΑΚΙ ΚΑΙ ΑΣΠΡΗ ΣΑΛΤΣΑ


ΣΟΥΒΛΑΚΙ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ


ΠΙΤΣΑ ...ΣΟΥΒΛΑΚΙ


ΓΑΡΙΔΕΣ ΣΚΟΡΔΑΤΕΣ (ΚΟΥΒΑ)